İYİ BAKIN GÖNÜLLERİNİZE. YARA İZİMİ VAR? AYAK İZİ Mİ?

05 Kasım 2017


Sabah her zamanki rutin işler yapıldı. Canım sulu köfte istemişti onu yaptım. Çamaşırlar yıkandı artık kurumuyorlar mecburen soba yanına konuluyorlar Canım sıkıldı yürüyüşe çıktım. Tok evin aç kedilerinin maması bitmişti onu almak bahane oldu. Yaklaşık 7000 adımdan sonra parkıma gittim. Dergimi okumaya başladım.


Çay ve kahve içtikten sonra mamayı almak için vetenirenin yolunu tuttum. Kısa yol olsun diye BİM'in  içinden geçeyim dedim Jale ile karşılaştık ayaküstü bir onbeş dakika muhabbet yaptık. Sonra ayrıldık. Mamayı aldım minibüse binip eve geldim.


Eve gelince elime işimi alıp film izledim.


ÖLÜM GÜNÜN KUTLU OLSUN

Sıradan bir hayat yaşayan üniversite öğrencisi Tree'nin hayatı, maskeli bir katil tarafından şaşırtıcı bir şekilde değişir. Katil tarafından korkunç bir şekilde öldürülen Tree, mucizevi bir şekilde hiç yaşanmamış gibi aynı günün sabahına uyanır. Öldürüldüğü günün tüm detaylarını ve korkunç sonununu tekrar tekrar yaşamaya başlar. Ta ki katillinin kimliğini ortaya çıkarana kadar. 

Film bittiğinde annem İstanbul'da olan kuzenimi aramamı söyledi. Boşver dedim. Sonuç olarak artık akraba ilişkilerinden zarar gördüğüm için aramak istemiyorum. Burada engelli arabası gezen bir gencimiz var. Arabanın arkasına şunu yazmış, 
Dost ararsan yabanda ara
Düşman ararsan akrabanda ara.
Çok ta doğru olmuş. Onlara verdiğim değerin yarısını göremedim onlardan, ben de bye bye dedim kendilerine.

Parmağıma taktığım 10 tl'lik yüzüğü altın zannedip kıskandılar ya, kahkahalar atasım gelmişti:)))))))

Akraba ilişkilerine çok önem veriyordum ama artık önemsemiyorum.

Hepinize hayırlı geceler.

2 yorum:

  1. İlişkilerimi sınırlı tutunca muhabbet ve sevgi sözcükleri kalıyor.. Üstten üstten yaşayınca kırılmak da söz konusu olmuyor galiba... Akraba ilişkilerim böylelikle sağlıklı kalıyor :)

    Başlık yine çok vurucu ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bundan sonra bende sınırlı yşayacağım ilişkileri akrabalar ile. Arayan aranır bu kadar.
      Başlık için sağol. ot dergisinden...

      Sil