AYNI SAAT ARALIĞINDA UYANMANIN SEBEPLERİ

19 Ocak 2018

resim google dan alınmadır.

Geceleri sürekli olarak aynı saat aralarında uyanmak bir tesadüf değildir. Uyandığınız saat aralığı sizinle ilgili önemli bilgileri açığa çıkarmaktadır.

Eğer Akşam Saat 9 ile 11 Arası Uyanıyorsanız

Bu saatler arasında sürekli olarak uyanıyorsanız uykuya dalamıyorsunuzdur. Bu sorunu uyumadan önce meditasyon yaparak, kitap okuyarak ve elektronik aletlerden uzak kalarak çözebilirsiniz.

Eğer Gece Saat 11 ile 1 Arasında Uyanıyorsanız

Bu saatler de enerji safra kesesinden geçmektedir ve duygusal olarak hayal kırıklığına uğradığınızı hissettiğiniz zamanlarda bu durumla sık karşılaşabilirsiniz. Bunu çözmek için kendinizi ve size kötü hissettiren kişisi affetmeli ve kendinizi rahatlatmalısınız.

Eğer Gece 1 ile 3 Arası Uyanıyorsanız

Karaciğeriniz enerjinizi emmektedir ve bu sizde sinirli bir ruh haline sebep olmaktadır. Yang enerjiniz yükseldiği için dengesiz bir ruh haline bürüneceksiniz. Bu sorunu çözmek için uyumadan önce soğuk su için. Bunun da ötesinde sorunu esaslı olarak çözebilmek için neden böyle hissettiğinize dair düşünün.

Eğer Gece Saat 3 ile 5 Arası Uyanıyorsanız

Enerjiniz akciğerleriniz de dolaştığı için bu saatler arasında nefes darlığı çekebilirsiniz. Bu saatlerde sık sık uyanmak, hayat, yaşayış, geleceğiniz ve kader üzerine yoğun düşünceler içinde olduğunuzun kanıtıdır. Bu durumdan kurtulabilmek için hayatınızın akışıyla barış içinde olacak ruh halini bulmanız şarttır.

Eğer Sabah 5 ile 7 Arası Uyanıyorsanız

Bu saatler arasında enerjinizin bağırsaklarınızdan geçtiğini hissedeceksiniz. Eğer bu kadar erken uyanıyorsanız, uyumadan önce esneme hareketleri yapmalısınız.Ayrıca eğer bu saatlerde istemsiz uyanıyorsanız, aynı zaman da sindirim ve boşaltım sistemi ile ilgili sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Çünkü bu saatler de kabız veya ishal olma ihtimaliniz bir hayli yüksektir. Fakat bu durum eğer sabah işiniz yoksa geçerlidir. Okula veya işe gidecekseniz uykuya geri dönmek sizin için bir seçenek olmayacaktır.

Yazar: Ebru Kabacık

Kaynak: Filoji

10 yorum:

  1. bende geceleri uyananlardanım maalesef..

    YanıtlaSil
  2. ay ne enteresan yaaa alla alla bak bu lazım olur sıkıntısı olana sölenirmiş :)

    YanıtlaSil
  3. bu günlerde hep 3-5 arasında uyanıyorum. Çok ilginç ve doğru :) Kafamda deli sorular var.

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten doğru mu acaba, çok ilginç. Şaşkınım :)

    YanıtlaSil
  5. Aa çok ilginçmiş. Çok şükür öyle bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar. 🤗 Yaralı bir yazı olmuş, sevgiyle kal.. 💙

    YanıtlaSil