YÜREKSİZ BİR ÇİÇEK...

18 Ocak 2018


Dünkü hava ile bu günkü hava arasında bir hayli fark var. Dün günlük güneşlikti, bugün sabaha karşı aşıtı yağmur yağdı şimdi de karayel esiyor. 2 gün önce sildiğim camları gelinde görün şimdi:))
Bahçe yağmur suyu atık borularıda tıkanmış akmadı bir türlü, tamir ettirmek lazım.


BEDEN VE RUH 
Filmini paça parça izledim sıkıcı geldi yarım bıraktım.


KARANLIK ODA 

Savaş bölgelerinde muhabirlik yapan Jack Zeller'in psikolojisi, gördüğü olaylardan sonra bozulmaya başlamıştır. Görevi bitince ülkesine dönen Jack, kafasını dağıtmak için ilginç kişilerin resmini çekmeye başlar. Son dönemde şehirde ölümler artmaya başlar. Jack, ölen kişilerin, resmini çektiği kişiler olduğunu farkeder. Bu olaya anlam veremeyen Jack Zeller, aklını kaybetme noktasına gelir...

AİLE BABASI ( BEĞENEREK İZLEDİM)

Dane Jensen (Gerard Butler), Chicago merkezli bir yatırım şirketinde çalışan bir personel avcısıdır. Dane’in patronu (Willem Dafoe) emekliliğini ilan ettiğinde, Dane ile eşit şartlarda karşı karşıya gelen rakibi Lynn Vogel (Alison Brie) ile kıyasıya bir rekabete girer. Dane, hayatının mesleki savaşı için hazırlandığında, 10 yaşındaki oğlu Ryan (Max Jenkins) ‘in kanser tanısı aldığını öğrenir. Aniden, Dane profesyonel hayallerine kavuşmak ve eşi (Gretchen Mol) ile şimdi her zamankinden daha fazla kendisine ihtiyaç duyan Ryan’la vakit geçirmek arasında kalır.

İnşallah kar yağar, çiftçinin hali duman yoksa. Kediler bile meydana çıkmıyorlar, kendilerine kuytu bir yer bulup yatıyorlar hep.
Annem her zamanki gibi, elinde bebek yeleği örgüsü camekanda hem dışarı bakıyor hem örüyor.

Bugünkü kelimemiz tercümanlık:))
ağbim
- simitçi Nailler de evini müteahhite vermişler.
- millete tercümanlık yapıyordu ne oldu şimdi?
:))) 
ben açıklayayım emlak komisyonculuğu:))))

Hoşçakalın...

4 yorum:

  1. ayy gerard butler genelde beğenilere izleniyooo zateen hihihi :)

    YanıtlaSil
  2. Beden ve Ruh filmini izlemeyi düşünüyordum bu gün. İyi ki bu yayını okumuşum :)

    YanıtlaSil