RUHUNUZ BİR SAVAŞ ALANIDIR.

23 Şubat 2018


Sarah jıo'nun mart menekşeleri isimli kitabını okuduğumda, bu çiçeği merak edip internette araştırmıştım. 
Karşıma çıktığında ise, bir baktım benim bahçenin devamlı müdavimleri bunlar. Mart'a daha girmedik ama benim menekşeler açmaya başladılar.



Uyku çiçeklerinin üstünd duran bu yağmur damlalarına her zaman hayran olmuşumdur. Düşmeden oldukları yerde durabiliyorlar. 
Aslında yabani yonca olarakta adı geçiyor.



Tomurcuklanan bir ağaç..


Bugün yine öğleden sonra hava güzeldi. İlk önce kokusuz vicks aradım bulamadım. Mecburen kokulu aldım. Ondan sonra et satış koop. gittim biraz alışveriş yaptım. Dönüşte de parkıma uğrayıp ajda çay eşliğinde simit ve şam kurabiyesi yedim. Benim parktaki menüm hep bu. Biraz da pozitif dergisini okudum.


Mucize filmini izledim. Çocuk karakter doğuştan yüz defarmasyonuna sahiptir. 27 ameliyat sonrası yüzü biraz düzelmiştir. Dışarıya uzay kaskı ile çıkmaktadır. Annesi eğitiminin bir kısmını evde vermiştir. Artık okula gitmelisin dediğinde, okula adapte ve arkadaş edinme, Auggie'nin yaşadıklarını konu ediyor.



POZİTİF DERGİSİ FARK ET sayısından.

4 yorum:

  1. Menekşeye bayıldım, bahçede çıkması ise ne güzel bir tesadüf. Geçenlerde tomurcuklanan dallar ve uyanan doğa ile ilgili fotolar yayınlamıştım, her seferinde beni büyülüyor bu tarz kareler. Filmi izleyeceğim. Keyifli günleriniz bol olsun dileklerimle, :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu arada eşek çiğdemi de var, açsın onun resmini de koyarım bunlar sadece doğada bulunuyor.
      Sevgiler,

      Sil
  2. uyku çiçeği mi. pozitif dergisi taam alcam okuycam okumamışım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gece kapanıyor çiçekler gündüz açıyor. Pozitif dergisi spirütüel bir dergi umarım beğenirsin.
      Sevgiler,

      Sil