HEDİYELİ BİR GÜN BU GÜN

22 Mayıs 2018


Ben bu çiçeği çok sevdim. Bu gün sabah erken kalkıp domates fidelerini ektik. Allah yemeyi nasip etsin. Akşam üzeride biber fidelerini ekeceğiz. Dün pazardan aldık hepsini. 2 karık boş kaldı, daha alacağız. Annemin ektiği fasulyeler çıktı. Özellikle ben yağlı fasulye severim, ondan ektik bir de cino marka bir fasulye var 1 karıkta ondan ektik.


Okumalara devam. Ot dergisinden


Bu gün yürüyüş esnasında arkadaşa telefon açtım ne zamandır buluşacağız, bir türlü olmadı. Buluşalım dedim tamam dedi yürüyüş sonrası buluştuk parkta, oturduk muhabbet ettik 1 saat kadar. Gül de parkın güllerinden.


Kantura kitabından....


Bu kitapta sevgili Handan'ın çekilişinden geldi. Severek okuyacağım...



Avustralya kırsalında zombi kıyametinin ortasında kalan bir baba ve bebek yaştaki kızının hikayesini anlatıyor. Hastalık bulaşan babanın sonsuza kadar değişmeden önce kızına güvenli bir yer bulmak için sayılı saatleri kalmıştır. Filmini izledim.


Sibel kavaklıoğlunun TEVE2 de tarifini verdiği aşağıdaki boncuklu çantaya başladım, ben arkasını kafes yapıyorum yalnız boncuk koymuyorum.


8 yorum:

  1. Bu kitapla ilgili karışık düşüncelerim var, konuyu başka kaynaklardan da araştırmayı düşünüyorum. Bakalım sen ne düşüneceksin. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinan YAĞMUR kitabıda var bu konuda yanılmıyorsam. Hediye için tekrar teşekkürler.

      Sil
  2. Toprakla ugrasmayu birşeyler ekmeyi bende cok severim.Bende limon cekirdegi ekeceğim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toprak ile uğraşmak çok güzel. Limon çekirdeğini ekersen ağaç haline gelirse turunç olur. Aşılatman lazım.
      Sevgiler,

      Sil
  3. Ne güzel, çiçekli böcekli, hediyeli, bol okumalı bir gün olmuş. Kitabınızı keyifle okumanızı dilerim. Toprakla uğraşmak insana iyi geliyor gerçekten, sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel toprağın sükunetine teslim olmak. Toprakla uğraşmak huzur verir insana. Kitapla da birleşen bir gün güzeldir elbet. Keyifli okumalar dilerim:)

    YanıtlaSil