BAYRAMDA İZLEDİKLERİM 3

17 Haziran 2018


TEKERLİKLİ ÖLÜM

İki genç tekerlekli sandalyaye mahkumdur ve artık hayattan oldukça sıkılmışlardır. Ancak tam bu sırada kendileri gibi engelli bir kiralık katil ile tanışacak kendileride kiralik katil olmak isteyeceklerdir. Ancak bu iş göründügü kadar kolay degildir.


UNUTULMUŞ
Jin Seok (Kang Ha Neul), kendisine göre mükemmel olan abisi Yoo Seok'a (Kim Moo Yul) adeta hayrandır. Bir gün abisi sırra kadem basar ve 19 gün sonra geri döner. Fakat hem hiçbir şey hatırlamamaktadır hem de bambaşka bir insan olmuştur. Jin Seok abisinin başına gelenlerin ardındaki sır perdesini aralamak için didinmeye başlar. 


Evan Birch'ün hayatı mükemmeldir. Sevgi dolu bir ailesi, iyi bir kariyeri ve prestijli bir kolejde sürdürdüğü profesörlük görevi vardır. Kolejde çapkınlığıyla tanınan Evan'ın öğrencileriyle ilişki kurduğu da sır değildir. Çekiciliği sayesinde verdiği felsefe dersleri kalabalık geçerken, günün birinde Hannah isimli bir öğrencinin kaybolması her şeyi değiştirir. Evan'ın eşi Ellen, onun kampüste geçirdiği uzun saatlerle ilgili kuşkulanmaya başlarken, dedektif Malloy da kritik bir kanıtın ele geçirilmesiyle birlikte Evan'dan şüphelenmeye başlar. Hannah'nın kayboluşunda baş şüpheli haline gelen Evan'ın sorunları artık akademik düzeyde değil, ölüm-kalım düzeyinde olacaktır. 

10 yorum: