BİR PAZARIM VAR DİYENLERE SEVGİLERİMLE

03 Haziran 2018




Bu günün diğer günlerden farkı var mıydı bence yoktu. Dün yatak odasını kaldırmıştım, yolluklarını fırçaladım yıkadım kuruttum. Sandığı havalandırdım. Sandıktan bir kullanılmamış çocuk montu çıktı, kuzenimin torununa vereceğim giydirir. Bir diğer kuzenimin torunu oldu, ona da yelek, yastık hediyesini hazırladım. Bayramda gelirler ise vereceğim.
Bugün çamaşır günü idi renkliler yıkandı, yastık kılıfları battaniyeler asıldı... Beyazlar çamaşır suyuna basıldı, ütülenecek çamaşırlar ütülendi.
Önümüzdeki hafta yorgan havalandıracağım, nasıl olsa büyük bayram temizliğini bitirdim. Halılar yıkamaya verildi geldi henüz daha sermedim, 
Sonra annem çarşıdan birşeyler istedi, salça vs gibi. Çarşıya indim eksikleri aldım, migrosa uğradım dergilerim gelmiş onları aldım.


Daha sonra eve geldim, elime işimi aldım çanta örüyorum ya rengarenk bakalım nasıl olacak


Örer iken 2 tane film izledim.


Sessiz bir yer filmi, yaratıkların olduğu bir korku filmi...




Dıştan içe filmi de, öğrenci ve öğretmen aşkını konu alıyor, sıkıcı bir filmdi.

Akşamdan yemeğimiz vardı, Ekmek fırını karşımızda olduğu için ramazan pidesi sıcak sıcak alıyoruz veya yaptırıyoruz. Bu akşamda malzeme vererek içli pide yaptırdık. 





Parmağımda dolama çıkıyor galiba, inşallah değildir. Yoksa zonklaması çekilmez. Gerçi yeni manikür yaptırdım ondan da olabilir, kız yanlardan biraz fazla girdi.

Çalışırken bir pazarım var deyip dinleniyordum ama emeklilikte öyle değil olmuyormuş, iş hergün işmiş:)))












4 yorum:

  1. Bende bu cumartesi kim görse oğlum babaannesinde eşim işte iken sere serpe yatmayı planlıyordum. 6,30 da bir kalktım. Ertesi sabah 4 de yatağa zor girdim. Bu arada çanta fikri güzelmiş. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. ha haaa emekli olunca daha çok çalışıyon ha komiiik :)

    YanıtlaSil