BURALARDA YAĞMUR BURALARDA RÜZGAR VAR

22 Haziran 2018



Bu gün sabah kahvaltımı pastanede iki poğaça ile yaptım. Sabah geç kalktım kafam attı kalk giyin çık dedim kendime ve çıktım evden. Yürüyerek yakındaki bir pastahaneye gittim. Biraz gazete okudum biraz çay içtim derken öğlen oldu. Eve geldim annem elime poşeti tutuşturdu, yaprak topla dedi. Asma gel beri dedim bende:))) ben merdiven çıkma özürlü nasıl toplayım yaprağı yukarıları kaldı, alttan alttan aldım yaprakları bir poşet doldu. Sapları kestim üst üste istifleyerek cam kavanoza kışlık hazırladım. Yaprak sarması için yarına bıraktım biraz.



Kafa dergisinden 

Daha sonra ağbim ptt ye gidelim dedi para transferi için tamam dedim, Fatma geldi o ara sinemaya gidelim dedi ona da tamam dedim. Sen git giyin gel ağbim bizi bırakır çarşıya .. Giyindi geldi, ağbimle arabaya binip ptt ye gidip onun işini hallettik bizi de çarşıda bıraktı. AVM ye gittik filmi şeçtik, bir saat vakit vardı terasta çay içelim dedik içtik. Tam kalktık 20 dakika var idi filme. Ağbimin torunu ve kızını gördük, biraz onlar ile sohbet ettik.


Bir türlü bitemeyen okuduğum kitap yarım bırak diyor şeytan ama bırakamıyorum...............


Filmini izledik

Eve gider iken lahmacuncuda 2 şer lahmacun lüplettik. A101 den kağıt havlu aldım, yoldaki satıcılardan ise anneme kiraz ve şekerpare  aldım. 

Dün gecede evde


Filmini izledim. (  açık saçık sahneler olmayaydı iyi idi)

Bu arada sene başından bu yana bu son film ile birlikte 85 film izlemişim vay be dedim.........


Haspam sıcaktan kendini asma dallarının arasına atmış:))) 
Tam şu an da da yağmur yağıyor inmiştir belki, sıcak çok fazla idi, ardından bir rüzgar çıktı şimdi de yağmur yağıyor biraz serinleriz artık.

4 yorum:

  1. Öncelikle film izleme rekorunu tebirk ederim 😊 adaşım canım benim yaprak sarması çok severim 😊 şimdiden afiyetle yiyin İnşallah 😊 sevgiler canım benim 😊 ❤

    YanıtlaSil
  2. :)) ooo güzel hayaaat film komik miydi sinemadaaaa :)

    YanıtlaSil