HER YÜREK SES VEREN UÇURUMDUR

27 Haziran 2018


Dünden bu yana herkes bir dolu hazırlığı içinde idi. Ama maalesef yağmadı, bir bol şimşekli az yağmurlu bir gün geçirdik. Şu an güneş açmış pırıl pırıl her taraf. Yukarıda yağmurdan sonra sardunya resmi sunuyorum size. Komşumuzun dün davetiyeleri vardı dağıtılacak bize de bıraktı birkaç tane. Onların bir ikisini verdim. Birine de telefonla haber verdim.
Annem bol bol bahçede oyalanıyor, domatesler boya gitti sırık koydu ipler ile bağlıyor. Fasulyeler de fasulye var  10 güne kadar yemeye başlarız bahçeden. 


Bahçeden bir kesit.


Karanlık Nehir

Alice babasının ölümünden sonra 15 yılın ardından tekrar doğduğu kasabaya geri dönmek zorunda kalır. Alice, yıllardır kardeşi Joe'yu görmemiştir. Yıllar sonra kardeşi ile bir arada yaşamaya başlayan Alice, yeni hayatına alışmaya çalışır. Fakat kısa süre sonra geçmişte sorunlar ve kırgınlıklar gün yüzüne çıkar. 
Başrollerini Ruth Wilson, Sean Bean, Mark Stanley'nin üstlendiği filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Clio Barnard yapıyor.


Karanlık sır

4 kardeş bir arada yaşamaktadır. Yetimhaneye verilmemek için annelerinin ölümünü gizleyen bu kardeşlerin, gizledikleri çok daha büyük bir sırrı vardır.

Filmlerini izledim.

Kitabımı okuyorum, el işimi bitirmeye çalışıyorum.

Şimdi yeni bir film izlemek için ayrılıyorum.

BAŞLIK: Lal Masallar  Murathan MUNGAN

8 yorum:

  1. size uğramaz dilerim...biz dün dolu dolu doluya doyduk... işin kötü tarafı gelibolu'da bir tanecik bile kapalı otopark yok... çaresiz, bıraktık olduğu yerde... sonuç mucize!... tarlalar, bahçeler hasar görmüş ama... aynı avuntu: "cana geleceğine......... !"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklenen olmadı ama haftaya kadar şimşekli yağmurlu buralar, yarın ne olacağı belli olmaz. Çiftçilik yapanların emeklerine yazık olmuştur.

      Sil
  2. Ne olmuş bahçe bayıldım 😊 ellerinize sağlık canım benim 😊 inşallah dolu Yağmur olmaz sevgiler canım benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağmur yağıyor da dolu olmasın mahsule yazık olur.
      Sevgiler,

      Sil
  3. ay aman dolu yağsın yağmur yağsın da oh işte sıcak olmasıııın :) iki filmi de not aldım :)

    YanıtlaSil
  4. ikisini de severek izledim :) yazın bol menemen ve taze fasulye oh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğendiğine sevindim. Menemen bilmem ama taze fasulye yemeğini severim.

      Sil