VARMI SİZİ DE GEREN BÖYLE KONULAR

15 Ekim 2019


Kahvemi aldım da geldim.
Bugün sabah 08:00 de kan şekeri ölçümü, insülin yapımı derken. Kahvaltı sonrası kendimi yine yatakta buldum. saat 10:00 a kadar yatakta dön o yana dön bu yana oyalandım. Tekrar tokluk şekeri ölçümünden sonra giyindim evden çıktım. Uzun zamandır yürüyüş yapmıyordum, hadi yürüyüş yapayım dedim hemde evde yumurta bitti alayım dedim. Parka gittim 2 tur atmıştım ki arkamdan biri seslendi Özlem diye. Döndüm baktım daha önce bizim sokakta oturmuş bir bayan. Merhabalaştık, evdekileri sordu bende durumu anlattım anlatmaz olaydım. İşte o yıllardır gano excel kahve ,çay, vitamin kullanıyormuşta hiç hastalanmıyormuş ta, eğer almak istersem ücretsiz üyelik bu ay varmış ta vs vs benimle birlikte tam 4 tur attı yetmedi beni banka oturttu ürünleri tanıtmaya başladı. İlgilenmiyorum bu tür şeylere inancım yok desem de ben de başlarda öyleydim demez mi. telefon vermeler telefon istemeler derken alışveriş bahanesi ile yanından ayrıldım. Biri de minübüste denk geldi anwayin vitaminlerini kullanaraktan insülini bırakmışmış. o da yakama yapıştı ( oda komşu) ağbime de kendime de denemeliymişim:))) 
Bu tür şeylere inanmıyorum ve nedense bana denk geliyorlar.

22 yorum:

  1. İnsanlar da artık kime neye yapışacaklarını şaşırdılar, hoş bu ekomomik durumda fazla da kızamıyorum kimseye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben kızıyorum inancım yok diyorum hala üsteliyorlar Handan...

      Sil
  2. var :) beni de alerjiden vuruyorlar ne zaman alerji içerikli bi hikaye atsam hemen arayanlarım fiks :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beni de şekerden vuruyorlar bir de emekli oldun artık kendine bakmalısın
      diyorlar,

      Sil
  3. Ah Özlemciği ah, hemen her gün beni de buluyor bu gibiler. Diz problemimi bilen (hatta bunun içinde kozmetik firmaların satışçıları da var)bana koşuyor, numaramı bulup bir de biri diğerine veriyor. N'apcaz bilmem ;))

    YanıtlaSil
  4. :) ay işte evet napcan öyle insanlar para kazanmak istiyooo :)

    YanıtlaSil
  5. Germe konusunda D-smart'ın eline hiç bir kişi ya da kurum su dökemez... D-SMART BU KONUDA KENDİNİ GELİŞTİRİP UZMANLAŞMIŞ...

    YanıtlaSil
  6. Sırf bu yüzden HAYIR diyebilme dersleri almak gerek galiba. Sen yine iyi, yüzyüzesin, normal ama telefonda bile hayır denmiyor bazen, öyle bir yapışıyorlar ki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır diyebiliyorsun da karşındaki hala ısrarcı olabiliyor

      Sil
  7. ayyy faydalı mı faydasız mı bilmem ama tıcaret şekli çok rahatsuız edici. benim birde temizlik robotu satamaya çalışan satış temsilcisi ile başım dertteydi uzun süre ara ara hatırlıyor yine :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde su arıtıcısı ile başım dertteydi bir ara. Adama kullanmıyoruz dediğim halde 50 senedir burada yaşıyorum arıtıcıya ihtiyaç duymadım dedim. 50 senedir bende arıtıcısız su kullanmıyorum diye cevap yapıştırdı bana.

      Sil
  8. direkt kestirip atarım böyle durumlarda.

    YanıtlaSil
  9. Bu işi yapanlar nedense çok ısrarcılar. Beni de bir kozmetik firması her yıl arar gelin ekibimize katılın diye

    YanıtlaSil
  10. Gano exel ben de duydum, arkadaşım annesine kullanıyor çok faydasını görmüşler ama ben emin olamadığımdan almadım annem için. Bilmiyorum güvenemedim.

    YanıtlaSil
  11. Kestirip atmak en güzeli ama inatla konuşana birşey denmiyor :D

    YanıtlaSil