BİR İNSAN BÜTÜN GÜN DÜŞÜNDÜĞÜ NEYSE ODUR.

06 Kasım 2019


Pazartesi sabah 04:00 te İstanbul'a yola çıktık. Teyzemin oğlu geldi Ümraniyeden bizi almak için. Yüreğim ağzımda idi yol boyunca çünkü kendisi uykusuzdu bu da beni tedirgin etti. Haklıydım da yolda birkaç defa uyudu direksiyon başında. Neyse kazasız belasız doktora gittik randevu saat 12:00 de idi fakat biz erken orada olduğumuz için bizi hemen aldılar muayeneye. İşimiz erken bitti erken döndük buraya. Bir sonraki gidişimiz ayın 15 inde ve ben otobüs ile götürmeyi düşünüyorum ağbimi umarım başarılı olurum bu konuda. 
İlaçlarımızın 1 tanesi ve saatleri değişti damlalar artık günde 3 defa oldu. Buna çok sevindim dışarı işleri için koştur koştur modundan çıkacağım için:))))


Doğalgazı yakmaya başlamıştık fakat havalar tekrar yaz moduna girdi. Bu uğurböceğini de kasımpatı yaprağı üstünde yakaladım.
Kasımpatılar da çok güzel açtılar iple bağlamadık hepsini dağınık vaziyette kaldılar. 10 kasımda çocuklar okula geçer iken isterler artık bunlardan.


Bunlarda rahmetli babamın kumruları o beslerdi bunları öldükten sonra bize kaldı besleme işi. Bulgurla besliyoruz onları.


Dün doğalgaz parasını ödemek için çıktım ve kendimi ödüllendirdim. Evde kahvaltı yapmamıştım bir cafede kahvaltı yaptım ilk önce güzelce, sonra kitapçıma gittim ve kitap aldım. Arasıra insanın kendini şımartması gerekiyor. Bunu da hakettiğimi düşünüyorum.




12 yorum:

  1. Damlaların azalması iyileştiğine işaret ne güzel :)
    Bugün iş çıkışı kasımpatılardan alacağım sarı sarı ve diğeri minik turuncu kabaklar :) Sanırım yaş geçtikçe sonbaharı ve getirdiklerini de sever oldum :))
    Kumrular için her yıl balkon demirine asılan, kağıt havlunun içindeki ruloyu bulgurların yapışması için reçele batırıp hazırlardık, sayende hatırladım :) Allah rahmet eylesin babanı.Ne güzel bir anı bırakmış ardında.
    Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım söylediğiniz gibidir. Kumruları sizinde beslemeniz ne güzel.
      sevgiler,

      Sil
  2. Damlalarin azalmasi iyi olmuş. Insallah yakında tamamen bırakır. Kumrular cok guzel.Babaniza Allah rahmet eylesin.Ugurbocegi sans getirsin insallah♥️♥️

    YanıtlaSil
  3. Sonbaharın bu güzel havaları benim ruhuma çok iyi geldi.
    Bir süre daha böyle gitse keşke ♥

    YanıtlaSil
  4. Geçmis olsun. Kumrular çok tatlı 😊

    YanıtlaSil
  5. ay kolaylıklar yaaaa. bi de kumrular ayrıntısı çok duyguluydu amaa :) kahvaltı ve kitap işte hayat :)

    YanıtlaSil
  6. Çok iyi yapmışsın kendini şımartmakla :)

    YanıtlaSil