UMUT ET BEKLENTİN OLMASIN

20 Ocak 2020


Tünaydın herkese iyi haftalar....
Dün sabahtan bir kare ben kalkmış parkıma gitmişim çayımı söylemişim, gördüğünüz gibi karamel miskin miskin yatıyor hala soba başında:)))

Evin eksiklerini listelemeye vaktim yok yok ama eksikleri almaya hemen gitmek benim için nefes almak gibi bir şey birazcık evden uzaklaşmış oluyorum. Yine eksikler var deterjan alıncak teneke yağ alıncak sıra ile hepsi halledilecek tabi ki. Komşunun oğluna bizim minibüsün anahtarını vereceğim markete onunla gidelim. Büyük ve ağır malzemeleri minibüse yükleyip geliriz artık..
Ağbimin durumu iyiye gidiyor ( dilimi ısırıyorum bu arada sizlerde maşallah deyin lütfen) renkleri bazen doğru seçebiliyor bu günde kahveden getirirken park halindeki servis otobüsünün önündeki yazıyı okudu  KELLE TUR :))))


Sabah kahvaltı, bulaşık yatak toplama fasıllarından sonra siyez unlu ekmeğimizi almak üzere yine şehrin bir ucuna gittim. Hem fırın hem pastahane tarzı bir yer olduğu için bir fincan kahvede içiyorum.


 Yürüyerek gittiğim için geçerken migrosa uğradım almadığım dergi sayılarını görünce hemen stokladım kenara.
Fırından çıktıktan sonra pazara uğradım portakal mandalin aldım. Anneme gözleme yaptırdım ve eve geldim.



Küçük Kadınlar, İç Savaş ardından Amerika’da hayatlarına devam etmeye çalışan dört kız kardeşin öyküsünü anlatıyor. Meg, Jo, Beth ve Amy birbirinden oldukça farklı karaktere sahip dört kardeştir. Çocukluktan kadınlığa geçerlerken türlü türlü dertlerle boğuşurlar. Babaları Amerikan İç Savaşı’na katılan bu genç kızlar, anneleri ile beraber hayat mücadelesi vermeye başlar. Bu çetin süreçte en büyük kazançları birbirlerinin yanında olmalarıdır. Birçok zorluğu birlikte atlatan kardeşler bu serüvende gerçek mutluluğun sevgi demek olduğunu fark ederler. 2019 ABD yapımı Küçük Kadınlar filmi yönetmen Greta Gerwig tarafından yönetiliyor.

Pazar günkü filmim idi. 



Güzel bir hafta diliyorum herkese...

18 yorum:

  1. hemen Bir maşallah diyorum 😊 ve Rabbim şifalar versin inşallah daha da iyi olur Abin 🙏...evin eskileri bitmez gerçekten 😊 Rabbim sana da kolaylıklar versin inşallah canım benim 😊... sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şifa dileğin için sağol canım. Amin inşallah

      Sil
  2. kelle tur :) pozitif dergisini alayım ben de :) karikatür çok komik :) sen olmasan nolcak sizin evin hali yaa :) maşallah maşallah. küçük kadınlar yeni izledim yaa ne güzeldi. oscar adaylarını sırayla izliyom. oscar adaylarını izliyoruz, ebrar düşündü etkinliği :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende çalışırken görmüştüm bu firma ismini:)) ben olmasam halleri bitik olur bizimkilerin herhalde:))))) güzel bir etkinlik yapmışsınız.

      Sil
  3. Maşallah, Alla şifa versin :)
    Küçük kadınlar filmini merak ediyorum ben de, daha izleyemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin inşallah. İzleyince yorumunu yazarsın bekliyorum.

      Sil
  4. Yağ ve deterjanların fiyatları ne kadar çok artmış.Teneke yağ alacaksan servet hazırla giderken :))

    YanıtlaSil
  5. önce maşallah..sonra karikatür pek bi hoş :)

    YanıtlaSil
  6. Film ilgimi çekti.Not aldım :)

    YanıtlaSil
  7. Önce Maşallah diyorum kocaman ama ilk görebildiği yazı :))
    Küçük Kadınları açtım şimdi tavsiyen üzerine, konu sevdiklerimden :)
    Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) belki de yazıyı görmedi kafadan attı:))) iyi seyirler
      sevgiler

      Sil
  8. Abiniz için kocaman bir MAŞALLAH

    YanıtlaSil