DARBE YİYEN BİLİR ONUN NE OLDUĞUNU DARBEYİ VURAN DEĞİL.

06 Temmuz 2020


Sabah erken kalktım, sıcaktan uyunmuyor hiç. Sabah kahvaltısını hazırladım. Ağbimin insülünü yaptım. Daha sonra bulaşıkları yıkadım. Kendime kahve yaptım, mutfak masasında onu içtim, ağbim kahveye gitti. Yatakları topladım. Anneme Müge Anlıyı açtım. Kendim giyindim, maskemi taktım evden çıktım. Eczaneye gittim. Benim ilaçların günü idi, ağbimin de şeker siplitleri bitmiş onları aldım. Hazır gelmişken migrosa geçeyim dedim. Oraya geçtim.


Ot ve kafka okur henüz daha gelmemiş, bu ayın dergilerinden olanları aldım. Ufak sütlerden aldım. Minibüsle çarşıya doğru geçtim. Kütüphaneye yakın indim. Oraya geçtim geçen hafta aldığım 4 kitabı iade ettim, yeni kitapları almak için 3. kata çıktım.


Yukarıdaki 3 kitabı aldım, manava geçtim alışveriş yaptım. Oradan parka geçtim. Sade türk kahvemi içtim. Oradan minibüs durağına yürürken ağbim aradı, gözlükçü tayfun ağbi aramış gözlükler hazırmış. Ters geri döndüm Tayfun ağbiden gözlükleri aldım. Durağa geçtim eve geldim. Ben yokken sütçü gelmiş annem sütü kaynatmış, yoğurt yapılacak. Aldıklarımı yerleştirdim. Ağbim geldi gözlükleri denedi, yakın gözlüğünde görüşü fark etmedi gibi ama uzak gözlüğü için güzel dedi. Taze sütten kendime kahve yaptım ve aşağıdaki filmi izledim.


HAİLEY DEAN GİZEMİ 6 ( 2019)

Hailey’in yeğeni, okulun tadilatıyla ilgili para toplama işlerini üstlenen müzik öğretmeninin onunla görüşmek istediğini iletir. Ancak kadının ortadan kayboluşunun ardından Hailey izleri takip etmeye başlar ve kendisini bir cinayet olayının içinde bulur. 


Başlık stefan zweigin Rahel tanrıyla hesaplaşıyor kitabından.


8 yorum:

  1. aa güzel mi film, hallmark mış, aile kanalı yanii, bakayım o filmee :) gunnar kaiser gerilim yazarı ismi gibii :) dört ay bitti daha taşıta binmedim hiç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzeldi beğendim filmi. gerilim yazarı zaten:)) kitabın konusu kitap tutukunu bir seri katilin nefes kesen hikayesi. Bizim burası küçük yer istanbul gibi kalabalık olmuyor minibüsler.

      Sil
  2. kütüphane alışkanlığı olması çok güzel, ben de birden fazlasına üyeyim ama büyük bi kütüphaneye üye olmak daha iyi. yaşadığım yere yakın olanlar beni kesmiyor :)

    YanıtlaSil
  3. Sıcaklar fena bastırdı. O son satırlar öyle güzel ki, kalmadı neredeyse öyle şeyler bir yerlerde bir küçük kırıntısına rastlasak gözlerimiz dolar oldu. Ne oldu insanlığa nereye gidiyoruz meçhul :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıcaklar sormayın çok kötü, bu gün gök gürlüyor hayırlısı ile...

      Sil
  4. murakami çok severim filmi de merak ettim :) sıcaktan bir şey yiyip içemez oldum ben bugünlerde ama kahve nefis görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. murakami ilk defa okuyacağım, kahve beğenin için sağol.

      Sil