İZLEDİKLERİM

11 Temmuz 2020


INSIDE MAN

Bir bankaya boyacı kılığında giren soyguncular çok geçmeden personeli rehin alırlar. Olay yerine gelen dedektif Keith Frazier (Denzel Washington), soyguncularla pazarlıklara başlar. Fakat bu sıradan bir soygun değildir ve soyguncuların başka planları vardır..



ELTİLERİN SAVAŞI

 Sultan ve Gizemin sosyal medya düşkünlükleri, evlilik anlayışları ve aile kurarken yaşadıkları tuhaf olayların Selim ve Fatihi nasıl etkiledikleri ele alınmaktadır. 2 elti arasındaki büyük rekabetin şarkılarla sinemaya yansıdığı bu film, sosyal medyanın gündelik hayata katmış olduğu renkleri de kahkaha dolu bir senaryo ile izleyiciye aktarmaktadır. ayrıca sadece kadınların değil, aile içindeki erkeklerinde dünyasının kapılarını aralayacak bir filmdir.


HENRY PİCK'İN GİZEMİ (2019)

Bir edebiyat eleştirmeni, küçük bir breton kasabasındaki reddedilen kitaplar kütüphanesinde şaheser olduğunu düşündüğü bir el yazması roman keşfeder, bu roman iki yıl önce ölen bir pizza restoranının sahibi Henri pick tarafından yazılmıştır.



HUMAN CAPİTAL ( 2019)

Zenginlik ve refah içinde yaşayan bir ailenin, iflasın eşiğindeki başka bir ailenin trafik bir kaza sonucu bir araya gelmesiyle kesişen hayatlar konu alınıyor. Ekonomik açıdan birbirlerine zıt iki ailenin yaşamı, onları karmaşık bir sonuca sürüklüyor…








7 yorum:

  1. denzel washington çok severiim :) henri pick izleyim bunu :) eltileri de izlicem bulamadıydım nette, var demekki oleey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eltiler nette var izleyebilirsin artık benim gibi.

      Sil
  2. Henri pick'in gizemi güzel geldi. Bakıcam bi ara :)

    YanıtlaSil
  3. Denzelcim ne gençmiş o filme...
    3 ve 4. filmleri not ettim ♥

    YanıtlaSil