GÜVEN HERKESİN HAKKI VE ÖDEVİDİR

05 Ağustos 2020


Yine sıcak günlerden geçiyoruz. Sabah erken kalktım kahvaltıları hazırladım ben tekrar yattım. Saat 9:30 gibi evden çıktım, ana sağlığa gittim, iğnemi oldum. Hemşire bundan sonra 11 gibi gel dedi, neden diye sordum, bu saatlerde kan almak daha yoğun oluyor dedi.


Daha sonra oradan çarşıya geçtim, ince biber almayı unutmuşum dün manavdan onu aldım, marketten de çay aldım. Doğal gazı ödedim. Çanta tamircisine geçtim minik bir kıza çanta ördüm, astarlanması ve sapın takılması için bıraktım. Bankaya geçtim işim vardı onu hallettim arkadaşım Jale ile sözleşmiştik, öğretmen evinde birer kahve içecektik oraya geçtim. 


Jale geldi birer sade türk kahvesi söyledik. Arkadaşım yeni bir ev aldı kasımda inşaatı bitecek 550.000 tl lik bir site dairesi. Oranıın mutfak dizaynını örnek dairede görmüş, oraya uygun Karaca dan elektrikli çaydanlık ve kahve makinası seçmiş onları almak için Karacaya geçtik. Oradan eve geldim.


Evde biraz uzandım sıcakta yürümek fenalaştırdı biraz. Süt gelmiş annem onu kaynatmış. Yoğurt yeri hazırladım. Bulaşıkları yıkadım. Akşama biber kavurma yaptım. Yanına da bulgur pilavı ağbim doymuyor yoksa illa pilav olucak. 
Kitap olarak yukarıdaki kitabı okuyorum, karikatürler muhteşem...




12 yorum:

  1. karikatürler çok güzeldi 😊😁 afiyet olsun 😊 Ablam sevgiler 🌼

    YanıtlaSil
  2. Evden burnumu bile çıkartmıyorum. Bugün mezarüstüne gidelim dedik akşam yediyi bekledik, neyse gölge rüzgâr idare ettik . Bizim ev çok serin, dünyanın geri kalanı hiç gözümde yok :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evin serin olması yazın güzel olur da kışında soğuk olur galiba Handan. Bizde de hem serin yer var hem sıcak yer var.

      Sil
    2. İlgşnçtir, kışın da sıcak oluyor Özlem :)

      Sil
  3. Karikatür eğlenceliymiş :))
    Fincanları her gördüğümde bayılıyorum, çok güzeller ♥

    YanıtlaSil
  4. karaca ne güzel yaa. ev iyi hesaplıymış. öğretmen evlerinin bahçesinde altın günleri oluyoooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence pahalı bizim bu taraf 250-300 arası hem çarşıya yakın. O evler taa şehrin dışında siye olduğu için pahalı..

      Sil
  5. Güven olmayınca olmuyor dimi. Başlığı çok sevdim.

    YanıtlaSil