OKUDUKLARIM 63 KENDİNİ ARAYAN KADIN

20 Eylül 2020


Kendini Arayan Adam, Düzceli Mehmet, Aysel, Halit Ertuğrul'un en çok okunan flaş eserleri. Şimdi bunlara elinizde tuttuğunuz eser ekleniyor: Kendini Arayan Kadın. Tıpkı diğerlerinde olduğu gibi, bu kitapta da, kendinizi bulacak, yeni bir heyecan duyacak, dünyaya daha farklı bakacaksınız.

Nilüfer'in hayatı, düştüğü yanlışlıklar, kendini bulma mücadelesi, yaşadığı sarsıntılar, kendine uzatılacak bir el araması hepimizi üzecek ve düşündürecek. Kitabı okuyunca, çevrenizdeki Nilüfer'leri farkedecek ve onun gibilere ulaşmanın vazifelerimizden biri olduğunu hissedeceksiniz.

Dini bir roman, sürükleyici idi. Kadın en basta kendini kaybediyor sonra dinini, buluncaya denk o kadar şeyler yaşıyor ki inanılmaz. Rabbine yönel dua et. Seni terk etmeyen yarı yolda bırakmayan sadece Rabbin.. Gerisi boş gerisi yalan dolan.. 

Çok muhabbet tez ayrılık getirir.
*****
Hayat kısa.Her insan her an hazırlıklı olmalı.Ölümün ne zaman geleceği belli olmaz.Ebedî hayatı kaybetmemek için hazırlan.Orada çok büyük bir mahkeme var
*****
Kimseyi kıskandıracak elbise giyme, düşmanı ve nazarı çoğaltırsın.
*****
Meğer hiçbir koku annemin kokusuna benzemiyormuş. Hiçbir gönül anneminki gibi sevgi ve şefkat saçmıyormuş. Hiçbir insan annem kadar dost değilmiş meğer.
*****
Rabb'im hiçbir kulunu darda koymaz. Yalnızca kullarını imtihan eder. Cennet ise o imtihandan sonra kazanılır. Eğer imtihan çok zorsa bilin ki Rabb'im size Cenneti kazandırmak istiyordur.
*****

Güz kitap şenliği kitap 8
Sayfa 217
Toplam sayfa 2144
Puan 10
Toplam puan 110

6 yorum:

  1. Güzel alıntılar.İkincisi bilhassa dikkatimi çekti:)

    YanıtlaSil
  2. bu yazardan dört beş tane okudum, dramatik hayatlar, güzel yazıyo ama araya girmese öğretmen olarak daha iyi olcaaak :)

    YanıtlaSil
  3. Küçükken bizde birkaç kitabı vardı bu yazarın. Hatta o dönemde okumuştum ama şuan pek hatırlamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dini konularda hikayeler yazıyor benimde okuduğum ilk kitabı

      Sil