İZLEDİKLERİM 2021/23

13 Haziran 2021

 

 
NÜKLEER 2019
 

Hapisten çıkan erkek kardeşinin şiddetinden kaçan Emma ve annesi, nükleer santralin gölgesinde bir yere gizlenir. Burada tanıştığı bir gençle tehlikeli maceralara atılır.

 


ROALD AND BEATRIX 2020

Roald and Beatrix: The Tail of the Curious Mouse filminde, 6 yaşındaki bir genç olan Roald Dahl’ın (Harry Tayler) kendine idol olarak belirlediği Beatrix Potter ile tanışmasının hikayesi konu ediliyor. Oldukça ünlü bir yazar olan Beatridx Potter kariyerinin sonuna yaklaşmaktadır, ne konsantre olabiliyor ne de kendine bir ilham bulabiliyordur. Çocuk kitapları yazmaktan oldukça sıkılmış olan Beatrix, sadece kitap yazma motivasyonunu değil başka bir şeyin daha eksikliğini hissediyor. Göz doktoruna gözüken Beatrix, artık görme yeteneğinin gittikçe zayıflamakta olduğunu öğreniyor. Bu sırada uzak çiftliklerde yaşayan genç çocuk Roald önce ablasını ve sonra da babasını kaybetmesiyle oldukça yıkılıyor. Beatrix’ in hikayeleri ile kendini toparlayan Roald, hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini fark ediyor. Kahramanı ve idolü olan Beatrix ile buluşmayı çok isteyen genç, Beatrix ile buluşabilmek için uzun bir maceraya atılıyor.


SİHİRLİ EJDER 2021

Sony Pictures imzalı Wish Dragon, işçi sınıfından gelen, büyük hayalleri ve sınırlı olanakları olan üniversite öğrencisi Din ile insanların dileklerini yerine getirebilen alaycı ve güçlü ejderha Long'un çıktıkları olağanüstü serüveni ele alıyor. Kahramanlarımız, Din'in izini kaybettiği çocukluk arkadaşı Lina'yı bulmak için günümüz Şanghayı'nın altını üstüne getirdikleri bu yolculukta hayata dair en büyük sorulardan bazılarını cevaplamak zorunda kalır. Çünkü canınız ne isterse dileyebileceğiniz zaman, gerçekten önemli olanın ne olduğuna karar vermeniz gerekir.

 

 

 
 

2 yorum: