YARDIM EDERMİSİNİZ?

24 Haziran 2022

 

Arkadaşlar yorum yapmak istediğimde , niye google tekrar aç uyarısı alıyorum zaten açık, yorum adsız bir şekilde benim yorum denetleme kutuıma düşüyor nasıl çözebilirim?

18 yorum:

  1. Merhabalar;
    Bu sorun bloggerin güncellemesinden dolayı oluyor. Bu konular hakkında bloğumda bazı paylaşımlar yapmıştım. Biraz araştırma yaptım ve tam sonuca ulaşamadım. Farklı bir tarayıcı kullanarak bu soruna çözüm bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Ayrıca önceden blogger profili ve google profili şeklinde takip düzeni vardı. Blogger profili şeklinde kullanırsanız yorum yapmakta sıkıntı yaşamayacaksınız.

    YanıtlaSil
  3. Ayrıca tarayıcı çerezlerinide temizleyin. CTRL+H tuşuna basın ve geçmişi temizle diyin orada seçeneklerden en baştan olanı seçin. Temizlemeden önce kayıtlı şifreleriniz ve otomatik doldurmaları işaretlemeyin. Daha sonra google hesabınıza tekrardan giriş yapın ve blog sayfanıza gelip sayfanız açıkken CTRL+F5 yapın. Bunu yaptığınızda tüm çerezleri otomatik yükleyecektir.

    YanıtlaSil
  4. Adres çubuğundaki kalbe benzer şeklin üzerine gel, tıkla ve açılan yerdeki bu sitede gelişmiş izleme koruması yazan kısmı kapalı konumuna getir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. firefox kullanıyorum ve o dediğin kalbi bulamadım.

      Sil
    2. Bloğuna giriş yap ve açık kalsın, üstte blog adresinin yazılı olduğu çubukta bir kilit, onun yanında da kalbe benzer bir şey var, blog sayfası ya da her hangi bir sayfa açmazsan göremezsin, onun üzerine gelip tıkla, izleme korumasını kapat, sonrası tamam olması lazım... yorum yapacağın siteye gittiğin zamanda o sayfadaki izleme kilidini aynı şekilde kapatman lazım... ben de firefox kullanıyorum ve ona göre tarif ediyorum sana:)

      Sil
    3. Allah razı olsun, Allah tuttuğunu altın etsin, Allah herşeyin iyisini güzelini versin. Olay çözülmüştür sağol arkadaşım.

      Sil
    4. Cümlemizden razı olsun, sevindim, güle güle kullan... aynılarından sana da versin Rabbim:)

      Sil
  5. Benimle instagram üzerinden iletişime geçer misiniz? Hızlı bir çözüm bulayım ben onun için ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çözdük arkadaşım buraneros sağolsun sende sağol,

      Sil
    2. Tamamdır. Siten https desteği versede güvenli değil şeklinde görünüyor yine bi ara onada bak mutlaka o kilit sekmesine tıkladığında görürsün yine

      Sil
    3. Çözülmesine ayrıca sevindim. :)

      Sil
  6. Çözülmesine sevindim ve bu işi bilen arkadaşlar olması çok sevindirici:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilenin ve öğretenin önünde saygıyla eğilirim her zaman

      Sil
  7. Merhabalar.
    Sizin blog sayfanıza girdiğimizde "Güvenli Değil" uyarısı veriyor. Bunun nasıl giderildiğini biliyorsanız, gidermenizi öneririm. Bilmiyorsanız, ayarlardan; "HTTP'ye yapılan ziyaretlerin HTTPS'e yönlendirildiğinden emin olun" ibaresi karşısındaki balon seçeneğini aktif hale getirin.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil