BAYRAMIN SON GÜNÜNDEN

06 Eylül 2017





Bayramın son günü kahvesi ile merhaba. Dördüncü gün bir hayli yoğundum. Gelemeyenler komşular birden hücum ettiler, bir ara planlarım bozulacak dedim ama Allah'tan bozulmadı. Liseden sıra arkadaşım Bursa'da ikamet ediyor, onunla kardeşinin evinde buluştuk. Bol sohbet ve kahve ardından ayrıldık.  Dün de annemle evde idik Müge ANLI başladı onu izlemeye başladık. Annem büyük bir heyecanla evlilik programlarını bekledi ama maalesef hayal kırıklığına uğradı. Ben zaten çok sevindim neydi o programlar öyle, şarkı söylet, oynat vs rezillikti. Esra Erol'un yeni programı da hoşuna gitmedi. Bugün gazeteleri okuduğumda, kızkardeşi Alihan ile nişanlı idi ayrılmış. Kendi kardeşini ikna edemeyen ayrılmak üzere olan çiftleri nasıl barıştıracak acaba??????????

Eylül ayına da girdik ve sonbahara merhaba dedik, Havalar zaten Ağustos 15 ten sonra değişiyor yıllardan beri bunu gözlemlerim. Bahçeleri bozduk domatesler bitti, fasulye bitti bir tek biberler kaldı. Onlar da kızardı ipe dizilecek ki kışın yemeklere konulsun. Brokoli ektim umarım verim alırım. Şimdi sıra tarhana, turşu, ve közleme yapmakta. Geçen seneden tarhana yaptım bu sene  yapmama kararı aldım. Yine de yapacaklar için linkini ekleyeyim.



Turşuyu yaptığımda paylaşacağım, kırmızı biber ve patlıcan közlemesini çok sevdiğim için belki kahvaltılık yapabilirim. Bu da kahvaltılık tarifim.



Bir ara blogger arkadaşlardan biri bereket cüzdanı ile ilgili bir sory sormuştu bana, pozitif dergisinden konu ile ilgili resmi paylaşıyorum. Umarım kendisi için faydalı olur..


3 aylık periyotlar halinde aldığım pozitif dergisinin aşağıdaki sayısında yer alıyor bu konu.


Biraz geçmişe dönük bir yazı oldu ama tam zamanı verdiğim tavsiyeler......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder