GÜN -15-

16 Ekim 2017

Pazartesi buranın pazarı, Ağbim alınacaklar listesini aldı, işe gitti. Kendi sergisini kurup malları boşaltmadan önce yiyecekleri ve meyveleri almış getirdi. Sıcak ekmek almış oturduk kahvaltı yaptık. Daha sonra o işine gitti. Ben malzemeleri dolaba yerleştirdim. Daha sonra tam evden çıkıp bankaya gideceğim MÜGE ANLI da bir habere takıldım. Onu biraz izledim. İnternete baktım hala yok. Bankaya gittim bu arada cep telefonunu evde unutmuşum. Bankada bir hayli sıra bekledim. Bu arada ağbim arasa bayağı kızacak falan dedim kendi kendime. 



(Bu görüntü evin giriş kapısından)
Bankada işim bitince minibüs ile pazara gittim. Yarı yolda yengem bindi minibüse, oda telefonu almamış yanına. Bana sordu telefon yanında mı diye yok bende evde unutmuşum dedim. İnince ağbimin yanına gittik. Oradan telefon açtık oğlana. Bu arada ağbim bana kapüşonlu polar almış , denedim olmadı diğeri de büyük geldi. Küçüğünü bakmak için ağbim aldığı sergiye gitti. O arada torunu geldi biraz öpüştük koklaştık,karşı sergiden alt üst takım aldık ona.
yaşı 3 kız kendisi. Sonra gittiler.

Eve geldim, baktım hala internet yok, kaptım modemi modem de sorun var mı diye satış yapan yere, Mustafa baktı Abla bunun işi bitmiş dedi. 120 lira beni dürttü kısacası yenisini aldım. E ve geldim taktım internett geldiiiii.
 Ben de hemen giriş yaptım ilk önce günlükleri yazdım sonra da okuyacağım kısmetse.


6 yorum:

  1. Bahçe içinde, tek katlı, kapısı güllerle sarılmış eviniz çok güzel. Huzurunuz daim olsun. İnternet gidince hissettiklerinizi düşündünüz mü? Ben benzer durumda çok fena alıştığımızı fark edip, kızmıştım kendime ama fişi bir türlü çekmiyoruz kısa süreliğine de olsa.. İç dünyada da oluyor bazen hayal kırıklığı hatta dıştan daha da zor.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk önce kötü hissettim, beni bırakın evdekiler internet kullanmıyor onlar bile dert ettiler kendilerine.

      Sil
  2. Bayıldım o asma gülüne... Huzurunuz daim olsun...

    YanıtlaSil