YÜRÜYÜŞ GÜZELLİKLERİ

23 Mart 2019


Havalar iyileşmesi ile yürüyüşlere başladım. Bu güzelliklerde yürüyüşlerde rastladıklarım. Dün alışverişte idim, malum hafta sonları ağbim misafir gibi geliyor artık eve. Onun sevdiği yemekleri yapmaya çalışıyoruz. Çünkü hafta içi yeşillikle besleniyor, almış olduğu hiper barik tedavisi için şekerinin düşük olması gerektiği söylendiği için bu şekil besleniyor. 
Yürüyüş yaparken yolda rastladığım köylü tazecik ıspanak satıyordu, annem yemek yapar diye aldım ama o tam tersi, beni eve geldikten sonra çarşıya gönderip yufka aldırarak börek yaptı, oğlu çok sever, ıspanaklı lorlu soğanlı böreği.



Karatay beslenmesine başladım, umarım yürüyüş ile birlikte kilo verebilirim. Günde yaklaşık 1,5 saat yürüyorum. 
Dün ayrıca egzama için bitkisel kremlerim ile sabunlarım gelmiş onları aldım.



Bu çantayı geçen yaz sonu başlamıştım örmeye, birleştirmesi kalmıştı, onu da hallettim. Sapı konusunda kararsız kaldım, deri uzun sap mı yoksa elde taşıma ahşap sapmı??????
siz ne dersiniz?????????


güneşin keyfini çıkaran pisipisimiz.....


LEZZETLİ TEŞHİS

Yaptığı güzel yemekleri müşterilerine sunmakla meşgul olan Şef Dave, kötü giden işlerine çare ararken, kader bir kardiyolog olan Nina'yı karşısına çıkartır. Nina çalıştığı hastanede yükselme çabası verirken, kariyeri düşüşe geçmiş olan Dave'yi telkin etmeye çalışacak ve ikili kariyerlerini düzeltme çabası içerisine girerler.  


KADIN ÖNDE YÜRÜR

Catherine 1889'lı yıllarda evlendikten kısa bir süre sonra dul kalmıştır. Dul kaldıktan sonra kendisine bir uğraş bulmak istediğinden hayalini gerçekleştirmek ister. Ressam olma hayallerini evliliğinden sonra yarıda bırakmış ve bu hayalini gerçekleştirmek istemiştir. Bunalmış olan bu hayatından kurtulmak için Dakota'ya yerleşmek için yollara koyulur. Dakota'ya vardığında yerleştiği yerdeki halkın toprakları için savaştığını görür ve kendisini toprakları için savaşan insanlar ile bir arada savaşta bulur.


BECOMING ASTRID

Astrid Lindgren'in çocuklara olan ilgisi onu çocuklar için kitaplar yazmaya teşvik etmiştir. Severek yaptığı bu iş sayesinde bütün kitapları en çok satılan kitaplar arasında yer almıştır.

Filmlerini izledim.

hepinize güzel bir hafta diliyorum





19 yorum:

  1. Ben ahşap saptan yanayım ikisi de güzel durur ama siz bilirsiniz 🙂 Anne olmak böyle bir şey sanırım hiçbir şeyi atlamıyorlar🙂
    Size de iyi haftalar filmleri not aldım teşekkürler 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahşap sap bulabilirsem bende öyle düşünüyorum.

      Sil
  2. güneşin keyfini çıkaran kedi gibi olmalıyız :)

    YanıtlaSil
  3. ahşap sap bence güzel durur.

    YanıtlaSil
  4. Diyetinizde başarılar diliyorum size:) çanta da pek hoş,güle güle kullanın.Ahşap sapın daha çok yakışacağını düşünüyorum bu arada:) çiçekler ne güzel..insanın içini açıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çantayı ördüm sahibi çıktı bile, arkadaş kaptı. iyi günlerde kullansın.

      Sil
  5. filmlerin hepsi ilgimi çektiii, yürüyüş börek, kediler, çiçekler oh yaa hayat güzel yinee :)

    YanıtlaSil
  6. Havalar düzeldikçe fazlalıklar ortaya çıkıyor, aynı dertteyim ben de :))
    Çantanın renkleri de modeli de çok güzel, ahşap kulp yakışır diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  7. :)) diyet en iyisi zamanı başlamış bulunuyor :)))) evet ahşap kulp bakacağım ben de.

    YanıtlaSil
  8. Filmler şahane, çanta şahane, sarı çiçeğin enerjisi ayrı şahane ♥

    Çantaya sanki ben deri sapı daha çok yakıştırdım hayalimde
    Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  9. Ohh ne guxel5dolu dolu bir yayin olmus.Sari çiçeği sanki boyamışsın gibi gozukuyor :) Doğada ki bu güzelliklere hayran kalmamak elde değil..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. ıspanaklı böreğe bayılırım...güzel de yaparım..çiçek ve kedi harika..yürüyüş ve karatayla bence mutlaka kilo verirsiniz..çanta süper....sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  11. insanların fırsatlarını kediler değerlendiriyor.:) Sarı çiçekte güzel

    Etkinliklere katılmakta fayda var

    YanıtlaSil