İZLEDİKLERİM 2021/2

17 Ocak 2021

 

 
İÇGÜDÜ 1999 
 
Anthony Hopkins'in oynadığı 'Instinct', gorilleri incelemek için gittiği Ruanda'da birkaç kişiyi öldürdüğü için hapishaneye atılan bir hayvan davranışları uzmanının öyküsü anlatmakta. Ölüm olaylarından sonra tam bir sessizliğe gömülen hayvan davranışları uzmanının kabuğunu kırmaya ve bilgi almaya çalışan psikiyatrist rolünde ise Cuba Gooding Jr. oynuyor. Dr. Theo Calder, akıl hastaları ile ilişki kurmakta çok başarılı bir psikologdur. Calder, üniversiteden eski arkadaşı Ethan Powell'in cinayet suçundan dolayı yattığı bir Afrika hapisanesinden çıktığını öğrenince bu olayla ilgilenmek ister. Powell birkaç sene önce dağ gorilleriyle ilgili bir araştırma yaparken ortadan kaybolmuştur. Birisini öldürünce yakalanan Powell, çevresine karşı vahşi bir hayvanın tepkilerini vermektedir. Dr. Calder, Powell ile iletişim kurmak için kız kardeşi Lynn'den yardım ister. Birlikte Powell'ın beyninin derinliklerine inecek ve başından geçen olayları günışığına çıkarmaya çalışacaklardır.  

GÜZELDİ
 

 
AZİZLER 2021


Aziz yaptığı işte mutlu olmayan genç bir adamdır. Hep hayalini kurduğu işten uzaktır ve bu durum savruk bir hayat yaşamasına sebep olur. İyi kötü bir ilişkisi olan Aziz, dört yıldır Burcu isminde biriyle birliktedir. Ancak bu ilişkiden kurtulması gerektiğini düşünen Aziz yalnız kalmak ve her şeyden uzaklaşmaya kadar verir. Tamda bu sırada karşısına bir fırsat çıkar. Yapması gereken iki şey vardır, yalan söylemek ve bu yalanı devam ettirmek. Sonunu düşünmeyen bu adamın söylediği yalan bam başka sonuçlar doğurur ve bu sonuçlar Aziz'in hayatının komple değişmesine neden olur. 

Sevdiğim sanatçılar ve güzel bir film.
bir ihtimal daha var.....
 
 
KAAGAZ 2021
 
Hükümet kayıtlarına göre ölü olan bir adamın, yetkililere yaşadığını kanıtlamak adına verdiği mücadeleye tanık oluyoruz.

 

                                      Sıradan bir hint filmi idi.

 
Replikler;

Hayatında mücadele vermeyen sıradan adam olarak kalır.

Dünya asla kadınların ilerlemesini istemez.


SİHİRLİ PLAN 2019 

Postacı akademisinin en kötü öğrencisi Jesper kendini Kuzey Kutup Dairesi'nin kuzeyinde yer alan buzlarla kaplı bir adada görevlendirilmiş olarak bulur. Kavgalı adalılar, bırakın mektuplaşmayı birbirlerine selam bile vermemektedir. Jesper tam pes etmek üzereyken öğretmen Alva ile arkadaşlık kurar. Ayrıca Jesper, el yapımı oyuncaklarla dolu bir kulübede tek başına yaşayan Klaus ile tanışır. Smeerensburg kasabasında bir kez daha kahkahaların çınlamasını sağlayan bu umulmadık arkadaşlıklar; cömert komşuların, sihirli ilimlerin ve bacaya özenle asılan çorapların yer aldığı yeni bir gelenek yaratır.

Güzeldi tavsiye ederim.

Yapılan gerçek bir iyilik başka bir iyiliği doğurur.

 


 AŞK REHBERİ 2016


Dater's Handbook izle - Cass işinde çok iyi ve başarılıdır ama bu aşk yolunda hiç öyle değildir. Çünkü bu konuda oldukça başarısız bir adamdır. Bu yüzdende kendisi artık Aşk Rehberi kullanmak için bir karar almış ve bu rehberde okuduklarını gerçeğe dökmek üzere buluşmalar ayarlar.
 
izlenebilir
 

ÖLÜMCÜL DENEY DEJA VU 2016

İlaç firmalarından birinin yaptığı testlere katılan bir grup öğrenci, burada geçirdikleri süre boyunca, karantinaya alınan denekleri gözlemleyeceklerdir. Ancak denekler üzerinde kullanılan ilaçların beklenmedik bir yan etkisi oluşur ve ilacın etki ettiği denekler henüz yaşanmamış geleceği görmeye başlarlar. Üstelik gördükleri bu halüsinasyonlar kendi ölümleridir… 
 
izlenebilir 

10 yorum:

  1. Hiçbirini seyretmemişim. İçgüdü ve Dejavu olabilir. Aklımda bulunsunlar.

    YanıtlaSil
  2. Ölümcük Deney denince benim aklıma direk Resident Evil geliyor ama bu filmin alakası yok sanırım onunla :)

    YanıtlaSil
  3. ooooo bikaç film var izleyim, deja vu mesela, azizler sihirli plan saool :) salman khan çok severim ona da bakayıım :)

    YanıtlaSil
  4. "Instınk" ilgimi cekti. Ne güzel bir blog hazırlamıssınız. Daha cok gelmeliyim buralara. Sevgiyle Kalın...

    YanıtlaSil
  5. keyifli sewyirler, her zaman beklerim.

    YanıtlaSil
  6. İnstick Metehan'la film listemizde var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de tekrar izleyeceğim, yeni bilgisayarım kısa zamanda gelirse inşallah

      Sil