KUZENLER İLE KEMER TATİLİ ( UNUTTUĞUM KISIM)

29 Ocak 2021

 

 

Malumunuz buraya ara ara kuzenler ile yaptığım  tatil anılarını yazıyorum, bu sefer de Kemer anısının yazmayı unuttuğum bir kısmını size aktarmak istiyorum.

Ağva tatili için;

http://yuregiminiklimi.blogspot.com/2020/10/kuzenler-toplantisi-sile-tatil-anisi.html

Kemer tatili için;

http://yuregiminiklimi.blogspot.com/2020/12/kuzenler-toplantisi-kemer-anisi.html

Kemer tatilinde hotelden ayrılmadan bir -iki gece önce biz Aksekiye gitmek istedik:)) Malum babam Antalya Aksekili hem gidelim halamı, yengemi ziyaret edelim, hem de mezarları gezeriz dedik. Kemer otogarında dönüş bileti alırken Akseki'ye bilet soruşturduk. Nuh nebih zamanından bu yana Akseki bilet soran olmamış hiç:)) neyse hemen bir Konya otobüsüne gece saatlerine bilet ayarladık. Akseki yol ayrımında indik, rahmetli kuzenim ( halamın oğlu )karşıladı bizi. Eve geçtik o gece orada yattık. Halam Antalya'da kızında yani Ayşe ablamda imiş. Sabah kalktık kahvaltı ettik. Oradan rahmetli yengeme geçtik. Meral ablamda orada onunla da görüşmüş olduk böylece. Çay servisi yaparken baktım tepsi titriyor, ablamın morali bozuk herhalde dedim, tepsiyi aldım çay servisini yaptım. Meral ablam mutfağa geçmişti, bende geçtim diğerlerine çaktırmadan onlar yengemle sohbet ederken bizde ablamla mutfakta konuştuk biraz. Enişte beyle arasında sorun vardı. Biraz anlattı moralinin bozuk olduğunu doğru tespit ettiğimi gördüm. Hoşçakalın diyerek oradan ayrıldık. Mezarlığa gittik büyüklerin mezarlarını ziyaret ettik, sonra Kuzenime geçtik tekrar. Halamı Antalya'da ziyaret edip edemeyeceğimiz sordu, eğer gidersek bir bidon keçi peynir gönderecekti, ablamlar Antalya öğretmen evinde arkadaşı ile görüşecekti. Ben giderim dedim, bir bidon peyniri alarak otobüse bindik. Antalya'da indik onlar öğretmenevine geçtiler, ben Laraya Karpuzkaldıranın oraya geçtim, şu an tam olarak hatırlamıyorum ama tolga karşılamış olabilir beni. ( kuzenimin oğlu). Eve geldik rahmetli halamla filan görüştük, bayağı bir vakit ilerledi, ablamlar telefon açtılar bir yer tarif ettiler , Kemer otobüsü buradan geçiyormuş biz biniyoruz sen de buradan bin Kemere hotele gel dediler. Neyse hadi hoşçakalın kendinize iyi bakın dan sonra ben belediye otobüsüne bindim hava da kararmak üzere. Şoföre aman kardeş beni şurda indir, oradan Kemer otobüsleri geçiyormuş, Kemere gitmem lazım dedim. Tamam abla dedi, geldiğimizde beni indirdi. Hava hafiften kararmaya başlamış zaten. Otobüsten inmemle kendimi travestilerin arasında bulmam bir oldu. Ben şaşkın, kızgın, bunlar kaldırımda turluyorlar ben onlardan uzak durmaya çalışıyorum:)) onlar bana doğru yürüdükçe aman bacım ağbim uzak dur benden diyerek geri geri gidiyorum. Meğersem akşamları iş tuttukları mekanmış:)) biraz daha durursak biz de paçayı kaptıracağız:))) İçimden bizimkilere sayıp döküyorum o ayrı mesele.Her an yanımda bir araba durabilir beni içeri davet edebilir:)) Neyse daha fazla beklemeden Kemer otobüsü geldi, hemen otobüse atladığım gibi Kemere hotele geldim. Bizimkilere hem söylendim, hem anlattım, yerlere yatıyorlar gülmekten:))) Kahkahalar gırla gitti o akşam.

 Bir sonraki postta da Denizli tatilini anlatırım sizlere....


9 yorum:

  1. Bu işin sonu nereye bağlanacak dedim, sonra travestilerin mekanını okuyunca vallahi 10 dakikadır kahkaha atıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Bu olayın bir benzerini de çalışırken yaşamıştım. İstanbulda proje çalışmasında idik o gün bulunduğum şehre dönmedim, orada kalacağım hotelde yerde ayırtmadık mecburen tepeüstüne kuzenime gitmem lazım. Kulakları çınlasın Fatih diye bir arkadaş vardı beni merterden tepeüstüne kuzenime götürüyor yolda giderken sağlı sollu yine bunların arasında kaldık biz, gülecem gülemiyorum en sonunda ikimiz birden kahkahalara boğulmuştuk.

      Sil
    2. Bu arada sayfamda blog listesine profilinizi koydum haberiniz olsun :)))

      Sil
  2. hahahahaaa :))
    O an ürkmüşsündür ama sonrasında bak kahkahalara sebep olmuş :)) Ben de peynirle ilgili bir şey oldu zannettim bir an :))

    YanıtlaSil
  3. Yok şebo peynirler sağ salim yerine ulşatıda, ben kemere sağ salim ulaşmayabilirdim:))))))))))))

    YanıtlaSil
  4. Hahaha, unutulmaz bir anı :D

    YanıtlaSil
  5. tam sonu nereye gidecek derken vallahi evde sesli güldüm 😊😄abla gerçekten unutulmaz bir anı olmuş sevgiler ablam 🤗

    YanıtlaSil