HAYIRLI RAMAZANLAR

29 Haziran 2014


Fırından taze çıkan sıcacık pideler eşliğinde herkese hayırlı ramazanlar. Allah oruçlarınızı kabul etsin, dualar yerlerine ulaşsın. Bizim gibi rahatsızlıktan dolayı tutamayanların da hayırlarını kabul eylesin. 
Yaz günü bronşit oldum iyi mi:(( bütün göğsüm ağrıyor, astım bronşit hastasıyım ben ve akılsızlık yapıp soğuk su içtim. Boğazdaki iltihap hemen göğse indi ve bronşit oldum. Şu an hava çekiyorum ve ilaçlar ile kurtarmaya çalışıyoruz sağlığı.  Bir de evde hurçları temizlemiştim  gardırop üstüne kaldırırken merdivenden düştüm omuzum incindi şişti :(( 
Allah sıhhatini bozmasın hiç kimsenin.

Sizlerin fikrinizi almak istiyorum. Yukarıdaki açık renk kumaş annemin 1959 dan kalan söz kumaşı, alttaki ise Rahmetli amcamın hacılıktan getirdiği kumaş. İlk defa kendime elbise diktirmek istiyorum ama hangi kumaş karar veremiyorum. Gözüm siyahtan yana, niye? kilolu bir bayanım zayıf tutar diyorum ama çiçekler büyük olduğu için daha kilolu da gösterebilir diyorlar. Model de bulamadım bana karar vermekte yardım eder misiniz? Model tekliflerinize de açığım sizden resim veya net adresi bekliyorum.


Bu sene Migros' tan aldığım Glayör soğanlarım 2 renk açtı biri yukarıdaki, biri de kırmızı, bakalım açmayan bir 4-5 tane daha var onlar ne renk çıkacak merakla bekliyorum.

Bahçemin bu günkü ziyaretçileri aşağıda;



Bunlar da bahçemin mahsülleri salatalık ve biber yeniliyor artık , domates ve diğerleri henüz olmadı daha...


Şu an da okuduğum kitap budur.


8 yorum:

  1. sizede hayırlı ramaznlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sua kolik umarım ramazan herkese hayırlı olur.
      sevgiler

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinize. Bence ilk kumaş daha güzel; bir erkek gözüyle tabi:-)
    Hayırlı Ramazanlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun geçmiş olsun dileğinize. İnsatgram da da herkes ilk kumaş diye söyledi:))
      Bakalım burası ne diyecek ona göre karar vereceğim.
      Size de hayırlı ramazanlar.

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun. Astım bronşit zor bir hastalıktır, astım hastası olarak yakinen bilirim. Allah şifa versin inşallah. Bu arada hem kediciklere hem çiçeğe hem de bahçenize bayıldım. Nazar değmesin :)

    YanıtlaSil
  4. Bahçe, kediler, çiçekler, kendi yetiştirdiğin sebzeler. Çok şanslısın :) Bu arada geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

    YanıtlaSil