HERKESİN ACISI KENDİNE GÖRE ÖNEMLİDİR.

08 Kasım 2014




Bir süredir sadece netten seçtiklerimi otomatik yayınla gönderiyorum sizlere. Geçen hafta babamın kalbi beyine pıhtı attı. O zamandan bu yana hastanede annem, ben, ağbim dönüşümlü kalıyoruz. Mesela bu gece ağbim kaldı, sabah işe giderken annem nöbeti devir aldı saat 15:30 da ben devralcağım nöbeti. Allah'a şükür sağ tarafta hareket etmeyen el ayak hareket etmeye başladı konuşma da yavaş yavaş söküldü şu an kişileri tanıyor ama isimleri yerine oturtamıyor, doktor zamanla onun da düzeleceğini söyledi, kan değerleri normale döndü kısmetse pazartesi taburcu olacağız. 
En son 2000 yılında BY PASS olduğunda bu şekilde olmuştu, Dağlara taşlara 14 yıl aradan sonra tekrar yaşadı. Tek tesellimiz gündüz uyanıkken evin önünde olması ya gece uyurken olsa idi, nasıl fark edip te hastaneye yetiştirirdik???????


KAFA dergisinden bir söz...



Arılar için balkon lobisi yazısı güzeldi, buraya da sizlere ekliyorum.



Yazıktır günahtır. Kurumuş değil üzerinde mahsulü olan canlı ağaçları katlettiler. Bir ağaç kolay yetişmiyor. Yine birileri yurt dışından zeytin ithal edip para kazanma peşinde....


Nihal ablanın güzel bir MEVLANA çalışması bu
İNSTAGRAM SAYFASI VE YAPTIKLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Okuduğum kitaplar birikti ama şu an paylaşamıyorum kısmetse hastane çıkışı hazırlayacağım yayınlarını. Kendinize iyi bakın , sevgiler herkese...



8 yorum:

  1. Babacığınıza çok geçmiş olsun Özlem Hanım; tez vakitte tamamen iyileşip, eski günlerine dönmesi için dualarım sizinle.

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmişler olsun inşallah şimdi daha iyidir babanız umarım bir daha tekrarlanmaz .

    YanıtlaSil
  3. Kolaylıklar ve acil şifalar dilerim Özlem ablacim..

    YanıtlaSil
  4. Benim de eşim bir ay önce beyin kanaması geçirdi. Şu anki durumunuzu belki en iyi ben anlayabiliyorum. Her gün bir umut ışığı arıyor insan. Ufacık bir gülümseme, eski halinden ufak bir umut yetiyor insana. Biz şu anda çok iyiyiz. Kanama ile ilgili bir sekelimiz kalmadı. Allahım size de böyle güzel müjdeler nasip etsin inşallah.

    YanıtlaSil