İZLEDİKLERİM -42-

30 Ağustos 2015


Lauren Malone isimli karakter huzuru bulmaya çaalışmış ve karısı ile birlikte yeni bir hyat kurmuşlardır. Lauren, tamir işleri ile uğraşmaktadır. Fakat karanlık ve tehlikeli bir geçmişe sahiptir. Bu geçmişten kurtulmaya çalışmış ve başka bir hayat kurmuştur kendine. Fakat bir gün kapıyı polisler çalar ve Lauren’i adam oldürmekten dolay tutuklarlar. Bu saatten sonra herşey bambaşka bir hal alacaktır. İşler iyice karışacak ve üstüne kalan bu cinayet olayını çözüme kavuşturmaya çalışacaktır. 



Sedra Dünyasının çok uzağında, terörist saldırılarını inceleyen Jameson Locke ve ekibinin korkunç bir biyolojik saldırıya uğramaları onları çok daha tehlikeli bir duruma sokar.



Lanetli apartman  korku filmi severlere...



Louisiana’da terk edilmiş bir evde, vahşice öldürmüş 6 üniversiteli gencin bulunmasıyla başlıyor. Dedektif Mark Lewis, bu korkunç cinayetlerin sır perdesini çözmek için gittiği evde bir şekilde hayatta kalmayı başaran John’u bulur. Polislerle birlikte olay yerine gelen psikiyatrist Dr. Elizabeth Klein, cinayetlerin tek şahidi John ile konuşmaya başlayınca evde cinayete kurban giden 6 gencin, şeytani ruhlarla yaşadığı korkunç olayları öğrenir.


Gillian uzak bir yaz kampında gönülsüzce kamp danışmanı olarak işe başlar. Burada tek başına iki gün geçirmek zorundadır ve her geçen gün paranoyası artmaktadır .Hayatta kalmak için kendisini umutsuzca bir mücadele içinde bulur.


Kardeşinin ölümü davasına atanan dedektifin davayı derinlemesine incelemek yerine olayı kapattığını öğrenen şerif Michael rozetini bırakır, kardeşinin katilini bulmak ve intikamını almak için sokak çetelerinin içine karışır.


Amerikanın taliban ile savaşı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder