BAYRAMDA İZLEDİKLERİM

15 Haziran 2018


ÖLÜM MELEĞİ

19. yüzyıl…Britanya her şeye gücü yeten ruhban sınıfı tarafından ezilmiş, rejime diz çökmüştür. Bu durum büyük bir ekonomik çöküşü de beraberinde getirmiştir. Tüm bunların ortasında kalan genç, acı çeken bir kız, kötü hayat koşulları ve hastalıklı düşüncelerle sarılıdır. İzole bir çocuk olan kız “Zehirli Melek” olarak bilinmektedir. Bu kız dünyanın en kötü şöhretli seri katillerinden biri olacaktır ve belki de sadece sevilmek için öldürmeyi seçecektir.


BELALI TANIK

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce’nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı’nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir kenara koyup, zamanında ve sağ salim mahkemede olmak için güçlerini birleştirirler.




PATRON

Sıradan işlerde çalışan Armando, büyük şehirdeki kasap dükkanında bir iş bulur. Acımasız patronu ona et işlerinin nasıl döndüğünü öğretir ve onu baskı altına almaya başlar, hakkından çalmak için uğraşır. Patronunun bu ağır baskısı Armando’yu büyük acıların ve istenmeyen olayların içine çekecektir.

Gerçek bir hikayeden alıntı olan 15 ödüllü Arjantin filmi, sömürülen ve yok edilen bir işçinin dramını aktarıyor. 


DOĞUM

Anna, kocasi Sean'in olumunun ardindan gunluk hayatina geri donen genc bir duldur. Evlenmek uzere nisanlanan Anna, Sean oldugunu soyleyen on yasindaki bir cocukla tanisir. Anlattigi seylerin sacmaligina ragmen Anna cocugu aklindan bir turlu cikaramaz ve cocukla olan iliskisi hayatinda vermis oldugu tum kararlari ve secimleri sorgulamasina neden olur.

4 yorum:

  1. saool patron ve meleği not aldım izliycam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. patronu izledikten sonra kasaba uzun süre uğrayıpta et almayabilirsin deep...

      Sil