CANIMLA BESLİYORUM ŞU HÜZNÜN KUŞLARINI ( CEMAL SÜREYYA)

13 Mart 2019



Sabah çayı ile tünaydınlar size. 
Dün ve bugün hava serin, malum kocakarı soğuklarındayız, mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır derler. Gerçi biz biraz erkenci davranıp evin içine alıp camekanda baktığımız sardunyaları dışarı çıkardık ama inşallah bir şey olmaz. Sümbüller rengarenk açtılar toplamak lazım ama dalından koparmaya kıyamıyorum. Yeşil soğanları çıkarıyorum bir tek bahçeden. Çiçekler dalında kalsınlar.


Çantam bitti astarlanması kaldı. İkinci bir lale çanta daha ördüm onun da sapları kaldı takılacak.


ilk ördüğüm lale çantanın renkleri ve şeması için tıklayınız.


Ağbim halen istanbulda tedavi görüyor, özel ortopedik yara için ayakkabı tabanı yapılacak şimdi onu araştırıyorum. Kadıköy'de bir yer buldum ağbimi oraya yönlendireceğim. Tedavi harici zamanlarda Ümraniye de rahmetli teyzemin evinde kalıyor. 

Dergiden bir güzel söz....


BARAN

17 yaşındaki Azeri Latif, Tahran'daki bir inşaatta ameledir. Aynı inşaatta kaçak olarak çalışan bir Afganlı iş kazasında yaralanınca Latif'in hayatı da beklenmedik bir yön alır. Sakatlanan işçinin yerine oğlu Rahmat çalışmaya başlar. Kalabalık ailesini geçindirme derdindeki bu çekingen genç, bir süre sonra istemeden de olsa Latif'in kantindeki işini elinden alır. O andan itibaren Latif, Rahmat'a karşı büyük bir kin beslemeye başlar. Ancak bu büyük kin, bir sırrın açığa çıkmasıyla büyük bir aşka dönüşecektir. 



ÖLÜMCÜL SAPLANTI

Ölümcül Saplantı: Hastanın İntikamı İlk filmde hastalarına türlü işkenceler yaparak tutuklanan Dr. Beck, yalancı şahitler sayesinde özgürlüğüne kavuşuyor. Öğretmenlik yaparak temiz bir başlangıç yapmak isteyen adam, intikam için geri dönen eski hastalarından biri ile ölüm kalım mücadelesi vermeye başlıyor. 

Filmlerini izledim.



24 yorum:

  1. Hava içimi kararttı bugün Ankara da ama soğukmu haberim yok, sabah arabadan inip ofise attım kendimi. Daha da burnumu çıkartmadım dışarı. Genel olarak yurtta hava kapalı sanırım. Çiçekli bahçe fotoğraflarınızı çok seviyorum :)
    Çantalar çok güzeller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. burada da hava kapalı şimdi facebooka baktım çevrede kar var. beğeniniz için sağolun.

      Sil
  2. Özlemciğim harikalar yarattın, maşallah. Allah, sağlık ve huzurla, mutlu günlerle kullanmayı nasip etsin. Sayfanda el işleri çok ciciş duruyor, çok seviyorum gördükçe. Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  3. çantalar bir harika...♥ ♥ ♥

    YanıtlaSil
  4. filmler güzel yinee. el emeğine maşallah maşallah. sümbüller sardunyalar ne mutlu sanaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol deep adres ulaştırırsan sana hediye gönderebilirim.

      Sil
  5. Filmleri hemencik listeme ekledim ve o ilk fotodaki beyaz çantaya da bayıldım ellerinize sağlık. Söz de dokundu doğrusu acaba öyle miyiz acep hepimiz :) Sevgiler olsun ;)

    YanıtlaSil
  6. Motiflere bayıldım. Ben de bir çanta yaptım hatta 2 yıl önce falan. Sap beyenememiştim öyle kaldı gitti. Ortaya çıkartıp bir sap almalı ona.

    YanıtlaSil
  7. iki çantadan birbirinden şık duruyor, ellerinize sağlık. filmler biraz gerilim yüklü gibi...

    YanıtlaSil
  8. çantalar çok şirin.. insanin yureyinde bahar açiyolar adeta :)

    YanıtlaSil
  9. çantalara bayıldım..elinize sağlık....sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Çantlara bayıldım. İyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  11. başlık vurdu beni, yazıyı açtım ne güzel örgüler onlar öyle :)

    YanıtlaSil