DÜNYA İLK ADIMI ATMAKTAN KORKAN İNSANLARLA DOLU ( GREEN BOOK FİLMİNDEN)

11 Mart 2019


Baharın sesleri bunlar der iken bahar geldi çattı, erik ağacı gelinliğine büründü. Umarım verimli bir yılı olur çünkü annem eriği çok sever. Baklada çıkmış almak lazım, baklayı da çok sever. Hafta sonu oğlu burada idi, sevdiği yemekleri yapmıştı.



Komondo kızım da sucuğu çok sever, her sabah mutfak kapısında ben geldim der. Birde kumru kuşlar geldi mi besleme olayı tamam. 


Çantanın ön yüzü ve yan kısımları birleşti bugün de arkasını birleştiriyorum. Bol bol film izliyorum.


JUANİTA filmini izledim.
Juanita, yeni bir başlangıç yapmak için yollara düşen bekar bir annenin hikayesini konu ediyor. Genç ve bekar bir anne olan Juanita, hayatından tam anlamıyla bıkmıştır. Çocuklarını tek başına büyütmeye çalışan ve bunun için elinden geleni yapan Juanita, yine de kimseyi memnun edemez. Yaptığı onca şeye rağmen kimseden takdir görmeyen genç kadın, rüyalarında dahi istediği hayatı yaşayamamaktadır. Aşkta ve hayatta yaşadığı sorunlardan iyice bunalan Juanita, çareyi ufak bir kaçamak yapmakta bulur. Sorunlarından biraz olsun uzaklaşmak için seyahate çıkmaya karar veren Juanita, haritadan kendisine bir yer belirleyerek otobüse atlar. Gittiği yer hakkında hiçbir şey bilmeyen genç kadın, kendisini bir dizi maceranın içerisinde bulur. Bu yolculuk, Juanita’nın kendisini keşfedip, hayatında yeni bir başlangıç yapmasını sağlayacaktır.


HAYATIMIN RODEOSU filmini izledim.

Çocukken babası ile gittiği at çiftliğinde bu hayvanlara karşı içinde özel bir tutku oluşan Amberley Snyder, hayatının ilerleyen yıllarında profesyonel bir jokey olacaktır. At yarışlarına katılan Amberley, final yarışı niteliğindeki turnuvaya katılmak üzere yola koyuluyor. Yolculuk sırasında kaza geçiren talihsiz kız, bacaklarından ağır yara alır. Bu durum jokeylik kariyerini tehlikeye atsa da, tutkusu ve azmi ile bu durumun üstesinden gelmek için çaba göstermeye başlar.




12 yorum:

  1. bahar hiç gitmesiiin sıcaklar gelmesin hihii :) juanita tımıms. green book da izlicem tabii, asıl roma yı merak ediyoreee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. romayı bende merak ediyorum deep izleyeceğim inşallah.

      Sil
  2. size de bahar gelmiş... keyifli baharlar özlemcim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu gün sabah biraz soğuk olsada havada yağmur ve bahar kokusu var.

      Sil
  3. o komondo kzı yerim ben..çanta ne güzel olmuş elinize sağlık....sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende her sabah yiyorum:)) çanta bu gün bitti sağol beğenin için.

      Sil
  4. Eriği bende çok severim çok da güzel çiçek açmış :):)Ellerinize sağlık çanta çok güzel oluyor :)

    YanıtlaSil
  5. Çanta gerçekten süper oluyor, içim açılıyor gördükçe. O komondo kızı da ayrıca öperim.

    YanıtlaSil
  6. ilk foto ne güzeldi yaaa bi daha geldim baktuuum :) juanita ve green book da aklımdağğğ :)

    YanıtlaSil