İZLEDİKLERİM

18 Mart 2019


Deniz ve emre uzun süreli bir ilişki yaşamış olan eski bir çifttir. İkili birlikteliklerini uzun süren ilişkilerindeki yıpranmadan dolayı sonlandırmıştır. Ayrıldıktan sonra ikisi de hayatlarına yeni insanlar almış olsa da birbirlerini hiç bir şekilde unutamamış ve hayatlarının aşkı olarak saklamıştır. Deniz ve emre bağlantıyı hiç bir zaman koparmamıştır. Ortak arkadaşları sayesinde birbirlerinden haberdar olan eski çift Emre'nin yeni birisi ile tanışması ve işin ciddiye gittiğini öğrenen Deniz, bu durum karşısında sessizliğini bozup hayatının aşkını tekrar kazanabilmek için İzmir'e doğru yola koyulur. İzmir'e vardıktan hemen sonra işinin kolay olmayacağını fark eden Deniz'in çok güçlü bir rakibi vardır.


SON KENNDY

18 Temmuz 1969 tarihinde ABD senatörü Ted Kennedy ile yanında bulunan Mary Joe Kopechne (politik stratejist) arabalarının yoldan çıkarak Poucha Gölü'ne uçmasını ve  Mary Joe Kopechne'in ölü Senatör Kennedy ise arabadan sağ olarak çıkmış yaklaşık olarak 10 saat sonra durumu polislere bildirmiş sonrasında ise gözaltına alınmıştır.


MÜZİK KUTUSU

Anne ve babasını trajik bir kaza sonrasında kaybeden altı yaşındaki Sophie'nin velayeti artık teyzesine geçmiştir. Sophie bu yaşadığı olaylardan önce teyzesini hiç görmemiş ve tanımamıştır. Birbirine yabancı olan Sophie ve teyzesi Annabelle, birlikte yaşayacakları için yeni bir eve çıkmıştır. Taşındıkları Victorian tarzındaki büyük ve ürkütücü evde kendilerine göre çevre düzenlemesi yapmaya başlarlar. Korkutucu görüntüsünden kurtarmaya çalıştıkları bu evin bahçesinde Sophie üstünde garip semboller olan bir müzik kutusu bulur. Bulduğu bu müzik kutusunu açtıktan sonra çalan ürkütücü müzik ile bir anda kendini kaybeder. Bu durumu en başlarda müzik kutusuna bağlayamayan Annabelle, bu durum tekrarlandıkça bu müzik kutusundan kaynaklandığını anlayacaktır. Müzik kutusu her açıldığında daha uzun ve rahatsız edici bir melodi ile karşılaşan Sophie'nin artık davranışları değişmeye başlamıştır. Sophie kötü bir ruh tarafından ele geçirilmeye başlamıştır. 


MUHTEMEL AŞK

 Geçmişinden uzaklaşmaya çalışan Christian, bir toptan markette işe başlar. Bu yepyeni ortama sessizce uyum sağlamaya çalışırken sadece işine bakar ve kısa sürede sorumluluklarına ve mesai arkadaşlarına ayak uydurmayı başarır. Marketin uzun koridorları ve büyük rafları arasında insan kendini yalnız hissetse de Christian bu durumdan mutludur aslında ta ki şeker reyonunda çalışan Marion ile tanışana kadar.

9 yorum:

  1. hiçbirini izlememişim saaaol. öncelikle sonuncusuuu :)

    YanıtlaSil
  2. Gerilim, korku filmlerine bayılıyorum hafta sonu MÜZİK KUTUSU'nu kesinlikle izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  3. İyi seyirler, güzel filmlermiş :)

    YanıtlaSil
  4. harika filmler not aldım hemen teşekkürler sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Muhtemel aşk çerezlik ama keyifli olabilir sanki

    YanıtlaSil
  6. Filmler güzele benziyor şu en sondaki ilgimi çekti ona bir bakıyım .

    YanıtlaSil
  7. ''Her şey seninle güzel''sanırım romantik bir film.Sonunda sevenler kavuşuyordur umarım...

    YanıtlaSil
  8. Korku filmi hariç hepsi ilgimi çekti, çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Hepsini not aldım teşekkürler :)

    YanıtlaSil