UZUNCA SÜRE MASKE TAKARSAN, ALTINDAKİ KİŞİLİĞİ DE UNUTURSUN

04 Mart 2019


Bu gün sabah hava nasıldı öyle:)))))))) bırrrrrrrrr yataktan çıkamadım soğuktan. Dışarı baktığımda kırağı düştüğünü gördüm. Öğleden sonra iyi olacaktı, ama sabah çekeceğimiz vardı ve öyle de oldu.
Yukarıda gördüğünüz gibi mart menekşelerimde açtı bahçede. Hava öğleden sonra güzel olunca yıkanması gereken battaniyeleri yıkadım. Annemin yine ilaçları bitti ana sağlığa gidip onları yazdırdım, eczaneden aldım. Hafta sonu ağbim geldi, yıkanacak çamaşırlarını getirmişti onları dün yıkamıştım bu gün kurudular, ütüleri yapıldı. İnternet sözleşmesi doluyor, onun için telekoma gittim, perşembe sabah gel dediler. Ordan da pazara geçtim, hemen domates, biber, salatalık alıp döndüm eve. İki kişi olduğumuz için yemekte sorun oluyor. Ne yapalım ne kadar yapalım:)))))))
Çantam bitmek üzere içine astar dikilecek ve sapı takılacak.
Ayın 4 ü oldu daha elime kitap alamadım, bu akşam denesem okumayı iyi olacak. 
Bu yıl marteniçka takamadım bakalım dilekler kabul olacakmı:))
uzun açıklaması


Aşağıdaki filmi izledim



BİR AMAÇ İÇİN

Antoinette Tuff her zamanki gibi sabah kalkarak okuldaki işine doğru yola koyuluyor. Okula vardığı ilk andan itibaren bir tuhaflık olduğunu anlayan adam, aklı dengesi bozuk birisinin okuldaki tüm öğrencileri rehin aldığını anlar. Onu bu fikrinden caydırmak için sıra dışı yöntemler deneyen Antoinette Tuff, başarısız olunca çocukların kaderi iki dudağının arasından çıkacak sözlere kalmıştır.




BURADA VE ŞİMDİ

Gençliğinde yaşadığı ilişkilerinde sürekli aksilik yaşayan Vivienne aşk ve evlilik düşüncelerini hayatından çıkarmıştır. Evlilik, aile ve aşk gibi düşüncelerden kendini soyutlayan Vivienne, kendini işine vermiştir. İnsanlardan ailesinden ve çevresindekilerden uzaklaşan kendini sanata adayarak dış dünya ile ilişkisini kesmiştir. Arkadaşlarına seviyeli davranan ve onlar ile ilişkilerini sürekli ikinci planda tutan Vivienne, baş ağrılarından kurtulamadığı için bir doktor ile görüşür. Bu görüşme sonrasında bütün hayatı değişecektir çünkü Vivienne'nın beyninde tümöre rastlanmıştır. Bu haber sonrasında geçmişte kendisi için belirlediği kuralları ortadan kaldırıp uzun bir seyahat planı hazırlar ve geçmişte kırmış olduğu insanlarla görüşmek ister. Gezisine başladıktan sonra aile ilişkilerini düzeltmeye başlayan Vivienne, hiç bir aile bireyi veya arkadaşına hastalığından bahsetmek istemez. Hastalandığı için ölmeden önce insanlar ile barışma çabası verdiği düşüncesine kapılmalarını istemez.


Başlık alıntıdır....

12 yorum:

  1. Allah kolaylık versin işler meşakkatli havalar soğuk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sabahları soğuk öğleden sonra iyi oluyor hava.

      Sil
  2. Özlemciğim menekşelerin bir harika. Umarım abin de olumlu gelişmeler vardır. Çantanı merak ediyorum. Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  3. menekşeler harika..film tavsiyeleri de öyle...teşekkürler...sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  4. Benim de izleyeceğim film sayısı artıyor.Sİze de kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, martenicka ile ilgili yorumunuz dikkatimi cekti. Ben takmama ramen dilek dilemeyi unuttum :), yinede saglik diyelim ve dileklerin gerceklesmesi umuduyla...
    Saygilar!

    YanıtlaSil
  6. Filmlerin ikisi de çok iyiymiş notlarımı aldım :)
    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. ay ne güzel menekşeleeer yaa :)

    YanıtlaSil