HUZUR SAKLANMIYOR BENDEN

09 Ocak 2018


Havaların güzel gitmesinden dolayı sümbüller ve laleler topraktan yüzlerini gösterdiler. Geçen sene bu zamanlar kar vardı.. 


Son okuduğum kitapları teslim edip kütüphaneden yeni kitaplar aldım. Sanki evde okunmamış kitaplarım yokmuş gibi...
Oradan parkıma geçtim. Biraz STEPHEN KING okudum. Marul alıp eve gelmeden önce kuaförüme uğradım dip boyam gelmişti haftaya yapalım dedi tamam dedim.


VELAYET

Bu dünya'da insanlar tarafından oluşturulmuş kanunlar kayıtsız şartsız insan olmayı ve sadece bu dünya'ya gelmiş olmayı gerektirir.Yaşlı , genç, çocuk yada bebek olmanız farketmez tek kural dünyaya gelmiş olmanız olacaktır. Filmde genel olarak çocuklarını şiddet uyguladığı düşünülen ailelerin duruşmalarına bakan bir yargıçı konu almaktadır. Her duruşmada çok önemli bir karar vermektedir vicdani olarak zor bir karar olduğu için iyi incelemesi doğru karar vermesi gerekir çünkü ailelerinden ya bebekler yada çocuklar alınacak yada onlarla kalmaya devam edecektir.

Eve gelip yukarıdaki filmi izledim....


Yeni okuyacağım kitap kendi kütüphanemden...
2 gecedir evde yemek yenmiyor, annem erken yiyip yatıyor. Ağbim de Şoförler Cemiyeti başkanlık seçimi için arkadaşının konvoyunda dolaşıyor. Benimde tek başına canım istemiyor nedense....




6 yorum:

  1. Ankara'da hava yeni yeni soğumaya başladı. Dün de annem bir fotoğraf gösterdi, ağaçta erik çıkmış hatta yeşil olan. Çok şaşırdım. Mevsimler dengesini yitirdi maalesef...

    YanıtlaSil
  2. Sümbülleri çok severim, o kadar güzel kokuyorlar ki :)) Ruhlar Çemberi'ni okumuştum ama kitabı tam olarak hatırlayamıyorum, üzerinden zaman geçti.. Keyifli okumalar :))

    YanıtlaSil
  3. Aynen mevsimler de şaşırdı ,ilk bahar gibi hava var :)

    YanıtlaSil