İZLEDİKLERİM 105

20 Ocak 2018


MUHTEŞEM GILLY

12 yaşında sorunlu bir kız olan Gilly Hopkins okulunda ve arkadaşları ile iyi geçinemediği için devamlı bakıcı aile değişmektedir. Bakıcı aileler tarafından büyütülen, annesinden geriye sadece bir resmi kalan Gilly annesini çok özlediği için çok hırçın bir kız çocuğu haline gelmiştir. 


Amy Tyler, sevgilisiyle tatil programı yapmıştır. Otel ve uçak bileti rezervasyonları ayarlanmıştır ancak çift, tatile çıkmadan önce kavga edip ayrılırlar. Tatil programını iptal etmek istemeyen Amy Tyler, yeni bir sevgili bulup tatile gitmeye karar verir.


HAZİNE AVCISININ MACERALARI

Tadeos, kısaca Ted Chicago'da sıradan bir inşaat işçisi olarak hayatını sürdüren fakat son derece maceracı bir ruha sahip bir adamdır. Çocukluğu büyükannesinin evinin bahçesinde kazı yaparak ve ünlü arkeologlara özenerek geçmiştir. Ünlü maceraperest Max Mordon'a hayrandır; Metropolitan Müzesi'nin müdürü Profesör Humbert ise hayattaki pek çok şeyi öğrendiği hocasıdır. Bir gün bir şanssızlık eseri Profesör Humbert çağrıldığı kazı davetine gidemez ve görevi üstlenmek Tad'e kalır. Köpeği Jeff ile Peru yollarına düşen Tad hayatının en müthiş macerasına da atılmak üzeredir... 


HAZİNE AVCISININ MACERALARI 2 

Dünya’nın en tuhaf kaşiflerinden biri olan Tad efsanesi 2017 yapımı bir macera ile devam ediyor. Tad bu eğlenceli animasyonda, Sara’yı, Kral Midas’ın kolyesini arayan bir milyonerden kurtarmalıdır.
Las Vegas’a giden Tad, arkeolog Sara Lavroff’un son keşfiyle ilgili sunuma katılacaktır: dokunduğu her şeyi altına çeviren mitolojik figür Kral Midas’a ait olan kolyenin varlığını kanıtlayan bir papirüs. Fakat kötü niyetli zengin bir adam, muskayı bulup sonsuz zenginliklere ulaşmak için Sara’yı kaçırınca mutlu birliktelik bozulur. Arkadaşları papağan Belzoni ve köpek Jeff ile yola koyulan Tad, dünyanın dört bir yanına giderek yeni dostlar ve yeni düşmanlar edineceği bir macerada Sara’yı kurtarmak için kıvrak zekâsını kullanacaktır!

2 yorum: