BİR ŞEY OLDUĞUNU SANAN, BİR ŞEY OLMAYI BIRAKIR.

19 Mayıs 2018



Merhabalar,
Bugünün çetelesini fazla tutamadım aklımda ama kalanları yazayım istedim. Sabah erken kalkıp halıları süpürdüm makina ile, bu gün halı yıkamaya gittiler de, sonra ben elde bağ makası güllerin geçmişlerini kestim ki yeniden aşağıdaki gibi açsınlar.


 Daha sonra akşam yemeği ile uğraştım, onu da erkenden hazır ettim. 
Bugün yürüyüş yerine dayıma gideyim dedim. Kuzenimin torunu olmuştu, onun hediyelerini oraya bırakayım alırlar diye düşündüm.  Gittim ama dayım evde yokmuş, kuzenimle konuştuk torunu olmuştu onunda 7 aylık olmuş Cesur, ki nasıl cesur, Allah nazardan saklasın onu. 



Daha sonra annemin orta boy bulgur siparişini aldım Malatya pazarından. Yine anneme 2 adet saksı ve toprak aldım. Bitmeyen çiçek ekimlerimiz var bizim, ilk önce suda tomurcuklandır sonra toprağa....


Okumalara gördüğünüz gibi devam ediyorum, iftar sonrası çay eşliğinde güzel gidiyor. Fakat resimler gece iyi çıkmadığı için şu an elimdeki önceden çektiğim görselleri paylaşıyorum.


Bu da geçen hafta içinde aldığım yeni kitabım. Dün izlediğim film aşağıda



Hayatının aşkı Orlando’yu aniden kaybeden trans kadın Marina’nın hikayesini konu alıyor.

6 yorum:

  1. Çiçeklerle, güllerle uğraşmak zevkli olsa gerek. Kırlangıç çığlığını yeni okudum ve beğendim. Keyifli okumalar dilerim size:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet muhteşem bir terapi oluyor çiçekler ile uğraşmak.

      Sil
  2. Kitapsız, dergisiz olmaz :)

    Ben de beklerim bloguma :)

    YanıtlaSil
  3. film ilginçmiş izlenir :) başlık süper süper doğru. cevap değil soru sormak lazım herhaldesiii :)

    YanıtlaSil