İNSAN İÇİN GÜÇ OLAN HERGÜN İNSAN KALMASIDIR

26 Mayıs 2018


Sabah işlerini yapar iken dikkat ettim kapı önünde birileri geziyor, baktım kumru bir çift kuş. Hemen önlerine yemlerini verdim. Ortalığı toparladıktan sonra annemin ilaçları bitmiş, eczaneden emanet almak için evden çıktım. Malum cumartesi ana sağlıklar kapalı. 


Uzun bir yürüyüş yaptım, o market senin bu market benim dolaştım. Daha sonra parka gittim biraz orada kitap okudum. Kitap elimde hala bitmedi. En kısa zamanda bitireceğim inşallah.


Yürüyüş esnasında aşağıdaki resmi çektim tıpkı bizim ev:)) onun pembe gülleri var bizim kırmızı güllerimiz.





Eve geldiğimde baktım annem bayağı bir asma yaprağı toplamış. Ne yapacaksın bunları dedim. Şükriye yengen bayramlık istedi dedi. HOPPALA bayrama daha var neden topladın dedim, gelen geçen istiyor dedi. Oturdum yaprakların saplarını kopardım. Sıcak suda haşladım paketledim, dolaba kaldırdım. Yengem ne zaman gelirse artık ona verilmek üzere hazırlandı.



eve geldiğimde elime işimi aldım, biliyorsunuz çanta örüyorum. Son sıralarındayım artık. Yukarıdaki filmi izledim. Bana 2. dünya savaşında yakılan kitapları hatırlattı. Filmin kitabı da var ben okumadım. Okuyanlar belki  izlemek ister.

İyi hafta sonları sizlere,

6 yorum:

  1. sarma ve güller en hoşlarııı ay kumrular daaa :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu filmi izlemiştim ama afamlar bublar değildi. Hımmm baktım şimdi bu da yeniden çevrilmiş. Kitabını çok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitabını okumadım belki okumadıklarımın arasında olabilir yada yanlış hatırlıyorsam belki kafamda reklamının görüntüsü kalmış olabilir.

      Sil
  3. Maşallah bu ne üretkenlik. Doğaya, kitaba, filme lezzete yelken açılmış ve gün güzel geçmiş. Ne mutlu, ne mutlu :))

    YanıtlaSil