İÇİMİ AÇTIM SANA GÜNLÜK..

24 Eylül 2018



Bir kaç gündür havalar bir güzel anlatamam, tam temizlik havası dedim temizliğe giriştim. Allahtan mutfak çabuk bitti, yoksa çok oyalanıyordum orada.
Bir sonraki gün arkadaşla buluştuk, çay kahve içtik sohbet ettik. Eskiişyerindekilerin bir güzel kulaklarını çınlattık desem yeridir. Kısaca dedikodu yaptık.
İki üç gündür yine kitap okuyamıyorum, havalar bozuluyor, kitap elime alıyorum, havalar iyileşiyor kitabı elimden bırakıyorum.
Müge ANLI ve Esra EROL programlarıda başladı, annemin TV saatleri belli artık. Umarım sedanur olaylarına bir daha rastlamayız.
Dün komşumuzun mevlüdü vardı, annem sinir küpü olarak eve döndü. Ağbimin boşandığı eşinden olan kızı gelmiş oraya elini öpmemiş. Haklıda, eve geldi bağrındı durdu. Daha sonra kız geldi bize bir de o zaman ağız dalaşı oldu sormayın gitsin. Kızın dili fazla uzamış nerdeyse evden uğratacaktım, ağbimin hatırına sustum. bir daha böyle bir duruma izin vermeyeceğim. Ağbime anlattım durumu, ne soktun eve dedi. Hadi yeğen diyorsun darılmasın diyorsun ama bu şekilde de olmuyor. Annem yıpranıyor sonuçta sanki ayrılmalarından annem sorumlu. Tüm hata anneannesinde o zaman evlilik olmayacaktı, illa bu iş olsun diye annaanne ısrar etti.
Geçinemediler, ayrıldılar sanki annem suçlu annemin üzerine geliyorlar.
Bugün bu moral bozukluğunu atlatmak için çarşıya indim dolaştım dolaştım, bir şey almasamda mağazalara girdim çıktım. En sonunda kuaförde aldım soluğu saçlarımı boyattım. Ordan çıktım pazara gittim, balık ve meyve aldım, ağbime de turşuluk salata almasını söyledim döndüm.
Siz olsanız nasıl davranırsınız böyle bir yeğene??????????

4 yorum:

  1. Aile içinde oluyor zaman zaman kaoslar.Biz de 6 kardeşiz,bizim ailede de çok hareket olur.Sizlere de kolaylıklar dilerim...

    YanıtlaSil
  2. oyy annesi dolduruyodur onu de miiii :)

    YanıtlaSil