İZLEDİKLERİM

15 Aralık 2018


SİYAH NEHİR

Polisiye ve macera türünde izleyeceğimiz siyah nehir Erick Zonca tarafından yönetilmiş ve 3 farklı ödülün sahibi olmuştur. Gizemli şekilde ortadan kaybolan ergen genç Dany, okul müdürünü zor duruma sokar. Durumun Dany'in ailesi tarafından öğrenilmeden önce kaybolan çocuğu bulmak isteyen müdür, polis arkadaşlarına haber verir. Dedektif Visconti ile iş birliği yapan müdür çocuğun izini sürmeye başlar.



ÇATI KATI

Bir ailenin kırsal alanda bulunan bir eve yerleşmesiyle başlayan gerilim dolu olaylara odaklanacak olan The Disappointments Room, drama ve korku filmi severlerin dikkatini çekecek gibi gözüküyor. 



Diane (Diane Keaton) 40 yıllık evlilikten sonra dul kalır, Vivian (Jane Fonda) erkeklere bağlanmamaktan keyif alır, Sharon (Candice Bergen) yıllardır boşanmaya çalışır ve Carol’ın (Mary Steenburgen) evliliği 35 yıl sonra çöküşe girer. Bu dört sıkı arkadaşın hayatları, “Gri’nin 50 Tonu”nu okuduktan sonra tersine döner.

8 yorum:

  1. Kitap Klübü'nde çok gülmüştüm :)

    YanıtlaSil
  2. tımıms, dört filmi de izliycem. son film çok tatliş olmalı. ilk filmdeki yönetmenin bir filmi var. süfeeer. meleklerin düş yaşamı :) geçen uzun adamı izledim, komik geldi bana, korku açısından kötüydü am eğlendim yine deee :)

    YanıtlaSil
  3. kitap kulübünü hemen bu akşam zileyeceğim :)=

    YanıtlaSil
  4. "Siyah Nehir" not edildi!

    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. tam benlik filmler:) çatı katını izledim ama diğerlerine bakacağım.

    YanıtlaSil
  6. sonuncuya bir bakayım ruhuma iyi gelecek gibi şu ara korku istemiyorum vallahi tepedeki ev dizisi yeni bitti vallahi canım çekmiyor korkuyu :)

    YanıtlaSil
  7. Polisiye sevmiyorum ama diğer ikisi ilgimi çekti, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. Blogunuzu zaman zaman ziyaret ediyorum. Çok güzel çalışmalarınız var. Başarılarınızın devamını dilerim. Benim de daha dört aylık bir blogum var, bu konuda çok bilgi sahibi değilim. Benim blogumu da zaman zaman ziyaret etmek ve yorum yapmak suretiyle desteklemenizi bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil