İZLEDİKLERİM

27 Ocak 2019




BOY ERASED

Jared küçük bir Amerikan kasabasında yaşayan genç bir delikanlıdır. Baptist bir papazın oğlu olan Jared ailesiyle çatışmaktadır. 19 yaşındaki genç delikanlı bir ültimatom ile karşı karşıya kalır. Ya bir eşcinsel dönüşüm terapisi programına katılacaktır ya da ailesi, arkadaşları ve inançları tarafından terk edilerek sürgüne gidecektir. Bu yolculuk, bir gencin kimliğinin her yönünü sorgulamaya zorlanırken kendini bulmak için verdiği mücadelenin gerçek hikayesidir.



GRINCH

Grinch’in tek derdi yılbaşına düşkün olan Who halkının yaşadığı sevinçtir. Tek başına yaşayan Grinch Noel Baba kliğına girerek yılbaşını çalmaya çalışacaktır


GOSNELL
Kürtaj kliniğindeki tehlikeli ve etik olmayan uygulamalarıyla cinayet suçundan hapis cezasına çarptırılan Dr. Kermit Gosnell’in öyküsü. Dr. Kermit Gosnell'nin soruşturmasının ve yargılanmasının şok edici gerçek hikayesidir. 30 yıllık ölüm çılgınlığı ve onu örtbas etmeye çalışan siyasi ve medya kuruluşunu konu almaktadır. Rutin bir uyuşturucu araştırması en tepeye giden bir skandalı ortaya çıkardığında, araştırmacılar kime güvenebilirler?



FBI ( 12 BÖLÜMLÜK BİR DİZİ)

New York ve ülkenin güvenliğini sağlamak için tüm Büro'nun yeteneklerini, zekasını ve akıllara durgunluk veren teknolojisini taşıyarak, FBI'ın New York ofisinin iç işleyişiyle ilgili prosedürsel drama.


12 yorum:

  1. Filmin konusu ilgi çekiciymiş.

    YanıtlaSil
  2. FBI mini dizi dikkatimi çekti, tavsiye için teşekkür ederim ... Selam ve Dua ile ...

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. evet cinsel olaral kişiliğin etkilenmesi ve bu yanlış kimlikten kurtulma çabaları

      Sil
  4. oooo ilk filmi alayım listeyee :) dizi güzel miii heycanlı muuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dizi fena değil ama kim katil belli oluyor hemen fbı ilk anda çözümü sunuyor.

      Sil
  5. İlk filmi izlemiştim, çok duygusal sahneleri vardı, etkilenmiştim.

    YanıtlaSil
  6. İlk filmi aldım kayda teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Şu oscar listelerini tamamlayayım bir ilk işim ilk filmi izlemek olacak ♥

    YanıtlaSil