HANGİ YOLU İZLERSİN?

25 Şubat 2019


İnsan bu dünyaya bir amaç için gelir. Herkesin kendi yaşam yolu vardır.Birçoğu, kaderlerinin önceden belirlendiğine inanıyor, ama aslında hayatının nasıl döneceğini seçen sensin.Hayattaki yönünüzü ve hedefinizi seçen sizsiniz. Kaderin mağduriyetlerinden ve zorluklara nasıl tepki gösterdiğinizden korkup korkmadığınızı öğrenin. Testimiz bunun için var. Hangi yolu seçersin?

1. YOL

Ölçülü yaşamaya çalışıyorsun.Sevmediğiniz zorluklar olsa da, her zaman onlarla başa çıkmayı başarabilirsiniz. Basit bir insansın ve hiçbir şeyi karmaşıklaştırmayı sevmiyorsun.

2. YOL

Cesaret dolusun. Görünüşe göre bu dünyada hiçbir şey seni korkutmayacak. Her şeyi yapmayı seviyorsun. Bazen maceralarınız başarısızlıkla sonuçlansa da, umutsuzluğa kapılmıyorsunuz. Cesurca zorluklarla karşı koyuyorsun. Keşif yapmaktan korkmuyorsun. Cesaretin, başarının anahtarı.

3. YOL

Hayat senin için inanılmaz bir masal. İçinde mucizeler görmeye çalışıyorsun. Ve onları görüyorsunuz. Acımasız gerçekler  bazen seni incitir,  ama umutsuzluğa düşmemeye çalışırsın. Evet, zorluklarla başa çıkmak senin için zor, ama her zaman sana yardım edecek biri var. Bu dünyaya güzellik ve neşe getiriyorsun.

4. YOL

Sen gerçekçisin Her zaman hedeflerinize en kısa yolu seçmeye çalışırsınız. Ama her zaman basit olmuyor. Zorluklardan çok korkmuyorsun, zorluklar seni sinir ediyorlar, çünkü onları çözmek için zaman harcamak zorundasın ve bu zamanda daha hoş şeyler yapabilirsin.

15 yorum:

  1. Çok güzel olmuş.
    YAZIYI OKUMADAN ÇOK DİKKATLİ BAKTIM.
    Sonra yolumu belirledim.
    Allah kimseyi YOLSUZ bırakmasın.
    Hele rotasız asla...

    YanıtlaSil
  2. Bakar bakmaz 3 dedim :)) Sağolasın bu güzel test için ;)

    YanıtlaSil
  3. 3 ü seçtim daha okumadaaaan :)

    YanıtlaSil
  4. 2. ve 4. yolun harmanlanmış bir versiyonu demek istiyorum. Her iki yolda bazı kısımları bana uyuyor :)...Güzel bir paylaşım olmuş...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  5. umarım açıklama da uygun düşmüştür.

    YanıtlaSil
  6. Şirin bir test. Çiçeksever birisi olarak 3'cu yolu sectim.
    Ve evet hayat mucadele ister... Saygilar!

    YanıtlaSil
  7. Bütün yollar çok güzelmiş ama 3 en güzeliydi :)

    YanıtlaSil
  8. Ben 1. Seçmiştim :)

    YanıtlaSil