HER YERDE KAR VAR....

24 Şubat 2019



Dün hava birden bire soğudu, bahar geldi çığlıkları atar iken kar geldi. Evet Lüleburgaz'da kar vardı bugün pıtı pıtı yağdı. Havanın biraz sertliği gitti. Umarım kısa sürer zira böyle soğuğa alışkın değiliz, daha laleler açacaktı olmadı bu.
Ağbim bu gün İstanbul'a tedaviye gitti. Umarım yara kapanmış bir şekilde gelir. 
Ben de bu soğuk havada ne yapılırsa onu yaptım, karda sucuk partisi verdim kendime:)) şaka şaka:))))
oturdum bir değil iki tane güzel film izledim. Uzun zamandır izlemiyordum iyi geldi. Bu filmleri tavsiye ederim izleyin....



EVE DÖNÜŞ

Ben’in annesi olan Holly çok içten ve fedakâr bir annedir. Evlatlarının hayatının güzel olması için hiçbir detayı atlamayan ve onlara güzel bir hayat sunabilmek için çok çalışan bir kadındır. Ben de Holly’nin en büyük çocuğudur ve bu çocuk annesi tarafından çok sevilmektedir. Ancak Ben evi terk ettiğinde Holly onu geri getiremeyeceğini de anlamıştır. Tüm bu olayların üzerine diğer çocuklarına odaklanmış olan Holly bir gün evin önünde oturan Ben’i görür. Büyük oğlu yeniden eve dönmüştür ve bu durum Holly’i çok sevindirmiştir. Sevinç içerisinde oğlunu kucaklayan Holly hayatın onlar için yeniden normal olduğunu düşünmeye başlar. Ancak durum hiç de sandığı gibi değildir. Bir süre sonra oğlundaki garipliklerin farkına varan Holly hem oğlunun hem de ailedeki diğer üyelerin büyük bir tehdit altında olduğunun farkına varır. Ailesini kurtarabilmek için ise önünde yalnızca 24 saat gibi kısa bir zaman dilimi vardır. Ben eve boşuna gelmemiştir. Holly bunu fark ettiğinde biraz geç kalmıştır ancak yine de elinden geleni yapmaya çalışacaktır.



İNANCIN TUZAĞI

Danimarkalı bir dedektif çözülmesi zor olan davalarda ilk aranan kişidir. İskoçya'nın kıyılarına vurmuş olan bir şişenin içinde çıkan notu kimsenin çözememesi üzerine dedektife başvurulur. Bu notta yazanların bir şekilde çözülmesi sonrası notta bulunan ipuçları onları götürdüğü yolda sevimsiz şeyler ile karşıya getirecektir. Ancak ipuçları aynı zamanda çözülmesi imkansız eski bir davanın gün yüzüne çıkmasına sebep olacaktır.





14 yorum:

  1. Tatil olcak mi acaba olursa bu güzel filmlerden izlemek iyi olurdu

    YanıtlaSil
  2. İlk film ilginç geldi.

    Ağabeyinin tedavisi çok güzel geçsin, iyileşip dönsün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet farklı bir tür. Sonun da ilginçti. Julıa roberts varsa izlenir bence.
      Sevgiler

      Sil
  3. ilkini öncelikli listeme ekledim... 15-20 oldular... artık ne zaman izleyebilirsem...
    ağbine acil şifalar, inşallah tamamen geçmiş olarak döner.

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı güzel haberlerle gelsin abin inşaallah herşeyin başı sağlık Rabbim tüm hastalara acil şifalar ve afiyet nasip etsin.

    YanıtlaSil
  5. kaar ne güzel evet yağdı bizim buraya daaa. o ikinci film var yaaa üç film. hepsini izleee çok iyi hepsiii :) yani aynı kadro başka şeyler araştırıyooo :)

    YanıtlaSil
  6. Abine acil şifalar diliyorum yeniden. Umarım ve inanıyorum ki, sağlığına kavuşarak dönecektir.

    YanıtlaSil