BİR MISRA DAHA SÖYLESEK SANKİ HER ŞEY DÜZELECEK ( CEMAL SÜREYYA)

29 Mart 2019


Sabah yürüyüşlerine devam ediyorum. Yaklaşık 15.000 adım atıyorum. Yürüken susadığım için arada su içtiğimden kendimi üşütmüşüm. Boğazlarım şişti. Terli terli su içmenin sonu bu olur işte. Doktora çıktım ilaç verdi şu an onu kullanıyorum. 


Fincanda bana yol var gibi gözüküyordu:)) tam tersi ağbim İstanbul'dan erken geldi. Dün 13:00 gibi telefon açtı eniştemlerin miras işi dolayısı ile geleceklerini onlarla birlikte kendinin de geleceğini söyledi. İki ayağım bir papuca girdi. Hemen çarşıya inip biraz alışveriş yaptım. Eve geldim yemek yaptım. Erişte pişirme işini anneme bıraktım. Ben bahçede dolanır iken burnuma yanık kokusu geldi, bir de mutfağa gireyim hatun erişteyi yakmış, altını kapadım demiş ama kapamamış:))) hemen yenisini yaptık.
Ağbim geldi, eniştemler kardeşini görmek için oraya geçti. Akşam yemeğine bırakmışlar, benim hazırlık boşuna gitti:))
Gece bize geldiler, biraz oturduk sohbet ettik. saat 22:30 gibi İstanbul'a dönmek için yola çıktılar.


ELANOR VE COLLETTE

Eleanor, zihinsel olarak yaşadığı bir hastalık yüzünden tedaviye alınmıştır. Ancak doktorlar tarafından bir türlü hastalığı ve sebebi bulunamayınca neredeyse bütün ilaçlarla tedavi edilmeye çalışılmaktadır. Böyle ağır bir ilaç tedavisini istemeyen Eleanor Riese, Mahkemeye başvurur. Bu başvuru ile tedavisinin bu şekilde olmayacağını dile getirmeye çalışır. Bu şekilde Colette Hughes adındaki bir avukat ile yolları kesişir. Avukat Colette Hughes ile birlikte sert bir birliktelik başlar ve bu mücadelede birlikte ilerleme kararı alırlar. Eleanor’un hastalığı yüzünden zor bir başlangıç yaşamalarına ilişkileri günden güne ilerlemekte ve birbirlerini anlamaya başlamaktadırlar.


FIRTINA ANI

Vera adındaki bir uzay gezgini uzayda yaşamış olduğu bir sorun yüzünden zamanda gezerek 25 yıl öncesine gitmiştir. Gittiği bu zamanda karşılaştığı bir çocuğun hayatını kurtaracaktır. Çocuğun hayatını kurtardıktan sonra kızının kaybolduğunu öğrenecektir. Kızının hayatını kurtarmak için çıktığı yolda hayatını kurtardığı çocuğun yardımlarına ihtiyaç duyacaktır. Yardım etmiş olduğu bu çocuk sayesinde kızına kavuşacak olan Vera bir dizine garip olay ile karşı karşıya kalacaktır.

Filmlerini izledim.

Güzel bir hafta sonu diliyorum.





16 yorum:

  1. mutlu ve huzurlu bir hafta sonu dileklerimle

    YanıtlaSil
  2. kolay gelsin belki şimdi yol sırası sendedir :)

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun, havalar berbat bu ara tam hastalık taşıyan cinsten. Soğuk su falan dikkat etmeyince kapıyoruz şifayı :/

    Mutlu hafta sonları diliyorum ♥

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun filimler güzele benziyor not alayım misafirler gidince izlerim 😊🌸 sevgiler canım benim

    YanıtlaSil
  5. Günde 15000 adım çok iyi. Ben 5000 gibi kalıyorum ama azimliyim. En az 10000 olacak.(Sadece iş dönüşü yürüyebildiğim için) Geçmiş olsun canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol geçmiş olsun dileğin için. 10000 adımı evde de yapabilirsin. leslie 123 programı var youtube ta ona bir bak derim.

      Sil
  6. hıms tormenta izleyim, başlık ve çiçek fotosu bir anda huzur verdi yaa :)

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş olsun :(
    Hazırlık yapıp kalınca pek kötü oluyor...

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş olsun, tam hastalık havası şimdi.

    İlk filmin konusu ilgimi çekti.

    YanıtlaSil