MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

02 Nisan 2019


Miraç kandiliniz mübarek olsun. Ettiğimiz dualar kabul olsun.
Çiçeklerin ismini bilmiyorum, yürüyüş yaptığım parktan.


Dön babam dön yürüdüğüm park yukarıda, sabah erken çok kalabalık oluyor, genelde saat 10 gibi gidiyorum ama bu hafta pek gidemeyeceğim. Bahar temizliğine kalkıştım. O da efor sarf ettiriyor akşam üstleri bir yarım saat yürüyüp geleceğim.
Annem iyi bahçede çıkardığı çiçekler ile meşgul, Erik ağacına üzülüyor boy yukarı gittiği için erikleri toplayamayacakmış:))


Mart ayını kazasız belasız atlattılar:)) 1 nisan sabahı da yollara serildiler:))))

:)))


ALTIN YILLAR

Arthur, çalıştığı onca yılın intikamını alırcasına emekliliğin keyfini çıkartan yaşlı bir adamdır. Hasta karısı ve arkadaşları ile günlerini balık tutarak ve golf oynayarak geçiren adam, bankadan gelen telefon ile şoke olur. Banka yetkilileri yaşlı adamın emekli maaşının giderleri karşılayamadığını söylemektedir. Bu durum karşısında bankaya çok öfkelenen Arthur, ince planlamalar ile bankadan yüklü miktarda altın çalar. Bu son olmayacak ve hazır paranın tadını alan yaşlı adam kısa süre sonra usta bir hırsıza dönüşecektir.


RUST CREEK

İş görüşmesi için çıktığı evine dönemeyen genç kız ailesinde tedirginliğe sebep oluyor. Polisler ve ailesi seferber olan genç kız ormanda bulunuyor ancak ona ulaşmak hiçte kolay değildir. Mahsur kaldığı bölgeye insanın girmesi çok zordur. Oraya kim yada kimler tarafından götürüldüğü araştırılmaya başlanır.

İzledim.
Güzel bir hafta sizler ile olsun...

4 yorum:

  1. ha haaaa rukiyeeeee kıııız bahar geldiiiii hadi yürü parkta dön babaaaa :)

    YanıtlaSil
  2. şükür bahara kandillere kavuşturana..Baharın herşeyi temizliği telaşı bile güzel...kediciğin keyfi harika..bizim burda da kedicikler köpekler güneşi gördüler mi aynı böyle yayılıyorlar yollara...film dizi tavsiyelerinize bayılıyorum...sevgilerimle...

    YanıtlaSil