HER ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ OLMAYABİLİR.

02 Temmuz 2019


Akşam üstü kahvelerinden biri.. hava sıcak, yollardaki elektrik kabloları yer altına alındı. Kazım esnasında kullanılan kumun tozları hala evin içine geliyor rüzgardan. Belediye yolları ıslatıyor ama yetersiz kalıyor.
Bu gün sabahtan kütüphaneye gidip kitapları bıraktım. Oradan pazara gittim. Gitmem ile eve gelmem bir oldu:)) Ağbim pazar alışverişini yapmış, hemen arabaya yerleştirdik eve gelmem 5 dakika sürdü oysa  o kadar yürüyüş yapmıştım 45 dakikada gitmiştim evden pazara:)))
 Ev deseniz eşyalar toplanmış halde ustaları bekliyoruz. Kısmetse cuma günü doğalgaz döşeniyor. Ardından bir de badana olacak yani temmuz ayı bende böyle geçecek. Servisi çağırıp ocağı doğalgaza geçirtmem lazım. iş hiç bitmiyor...


Bazen de böyle kahvenin yanında tıkınmaca da oluyor kitap okur iken...

Ben bir süre yokum kendinize iyi bakın



33 yorum:

  1. Ay kolay gelsin, tadilat, boya zor işler ama sonra ev mis gibi olunca çok keyifli oluyor. Kahve güzel ama paketli gıda olmasa ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol mehtap. paketli gıda tesadüfen o gün eve girdi. sade yulaf ezmesi alır iken o da yanında geldi.

      Sil
  2. Ev yenileme sürecinizde sabırlar ve kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  3. bu sabah ben de kütüphaneye gidip kitapları bıraktım... ardından salı pazarı... kıyafet bölümüne en son geçen yaz gitmiştim... iyice bir turladım... küçük bir çanta ve çamaşır dışında hiç bir şey almadım... çünkü aradıklarımı bulamadım... :)
    kolay gelsin Özlemcim... zahmeti çok olacak ama sonra çok rahat edeceksiniz...doğalgaz keşke bize de gelse... ama çanakkale ilçelerinde doğalgazı olamayan iki ilçeden biriyiz... diğeri de gökçeada... belediyemiz ipe un serdi... kışın karbonmonoksit soluyoruz... :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kütüphane kitaplarında istediklerimi çoğu zaman bulamıyorum ama yine de bırakamıyorum orasını. Umarım kısa zamanda sizde kavuşursunuz doğalgaza..

      Sil
  4. Burada da geçen sene doğal gaza geçildi, ben o koşuşturma evresinde evde yoktum ama şu an çok güzel :)) Badana, yeni renk.. seviyorum :)) Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim burada senelerdir var fakat biz sobadan vazgeçemiyorduk. Şimdi vazgeçilmesinin sebebi annemin yaşlanması ağbimin rahatsızlıkları. soba silkilmesi sorun odun kömür parçalanması bir sorun. Badana yıllardır aynı renk kumtaşı:))))

      Sil
  5. Allah kolaylık versin değişim gelişim gğz3ldir hayırlısıyla tüm işleriniz gönlünüze göre hallolsun inşallah

    YanıtlaSil
  6. Zordur inşaat işi bende haftaya başlıyorum temizliğine kısmetse size de kolay gelsin :))

    YanıtlaSil
  7. Kolay gelsin Özlemcim, bu sıcaklarda zor işlere giriştiniz , çabucak hallolsun.

    YanıtlaSil
  8. Kolay gelsin size. Tadilat boya işleri yorucu oluyor. Ama sonrası keyifli oluyor. Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Ustalarin calismasi, sonrasindaki temizlik, duzenleme vs belki biraz hareketli, yorucu gececektir ama sadece isler bitene kadar, sonrasi rahatlik, ferahlik :) Cok kolay gelsin, yenilenmis evinizde gule gule, keyifle oturun. :)

    YanıtlaSil
  10. Aslında iş daha yeni başlamış :)) Kolaylık diliyorum. Kışın rahat geçecek kombi sayesinde. Kendine iyi bak, arada uğra vakit buldukça, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  11. kolaylıklar diliyorum yorulacaksınız ama sonra çok rahat edeceksiniz şimdiden güle güle oturun ve kullanın inşallah sağlıkla keyifle ...

    YanıtlaSil
  12. Kolay gelsin Özlemciğim, çarçabucak bitsin sonra da keyfini sürün inşallah. Yulaf toplarından arayacağım, hiç dikkat etmemiştim ;))Aevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Doğalgaz hayırlı olsun diyeyim. Zahmetsiz rahmet olmuyor işte. Hadi işler güçler bir an önce bitsin de yazmaya devam et. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. O yollardaki toz, toprak benim de çok sinir olduğum bir şey, dediğin gibi su filan kar etmiyor, doğalgaz için kolay gelsin, epey iş çıkartır ama sonra rahatlık oluyor:)hayırlı olsun, şimdiden güle güle kullan:)

    YanıtlaSil