İZLEDİKLERİM -65-

13 Mart 2016


TEMMUZ SOĞUĞU / 2014
 ******

Bir cinayete alet olan ve bunu sadece nefsi müdafaa için yapan teksas kasabalarından birinde oturan richard dane’nin hikayesini anlatmaya çalışıcak bir film sıradaki. Başına gelen bu ürküten olayın ardından öldürdüğü kişinin eskiden azılı bir suçlu olan babası ile tanışır. Ortada dökülen bir kan olmasına rağmen bu ili can düşmanı iş birliği içine girer. Bu şaşırtan bir durumdur aslında.


Bir köpek sana kötü davranıyorsa, birini incitiyorsa ne yapabili

MISIR TANRILARI / 2016 
******
Set, karanlığın acımazsız tanrısı, Mısır tahtını devralır. Barışçıl ve varlıklı olan imparatorluğu yıkar, kargaşa ve çatışmaların içine düşürür. Birkaç cesur isyancı Set’in karşısındadır. Sevgilisi tanrı tarafından tutsak edilen genç bir hırsız, Set’i tahtan indirmek ve yenmek için güçlü tanrı Horus’tan yardımını ister. Bu olağanüstü aksiyon-macera filminde, insanoğlunun hayatta kalmak için aşkını kurtarmaya çalışan bir ölümlü kahramana olan Bek’e bel bağlamasını konu alınıyor.


Zafer için kendi yolculuğunu tamamlaman gerek...


NEW YORK'TA BEŞ MİNARE / 2010
*******
Deccal kod isimli suçlu kırmızı bültenle aranmaktadır. o artık bir fenomen haline gelmiştir. Amerikada bu aranan şahıs yakalanır. Türkiye’ye suçlunun yakalandığı bilgisi ulaşınca başarılı iki polis memuru suçluyu teslim almak için amerikaya gönderilirler. Çok kolay görünen bu iş hiçde öyle olmayacaktır.

sevgili kardeşim doğduğunda daima ezanın okunur ama namazın kılınmaz. öldüğünde namazın kılınır ama ezanın okunmaz. neden böyledir çünkü sen doğunca okunan ezan ölümünde kılınacak namaz içindir. hayat bu kadar kısadır işte

2 yorum:

  1. Merhaba, Temmuz Soğuğu filmini izlemiştim. Filmin ilerleyen sahnelerinde izleyeni şaşırtan, sarsan gelişmeler oluyor. Başrolde tanıdık bir sima; Dexter dizisinin oyuncusu var...
    Hayat kısa...

    YanıtlaSil