KIZDIM SİZE YENİ KOMŞULAR.......

25 Ocak 2018


Özledim baharı ve yazı özledim oysa daha kışa yeni girdik:((
Kış aylarını sevmiyorum, zaten kiloluyum kat kat giyinince daha bir kilolu oluyorum. 
Bugün sabah kalktım bırrrrrrrr hava soğuk,kırağı düşmüş, dışarıdaki su birikintileri buz tutmuştu. Hemen sobayı harladım:)) biraz odun ile içerisi ısındı. 
Annem bu gün daha iyi çünkü bir adet serum yedi kendisi, çatır çutur bitirdi inanın:))) Ben başka birşey versem burun kıvırırdı ama buna itiraz etme hakkı yoktu.
Birkaç gün önce whatsapta arkadaşlar ile bir yerde buluşacaktık. Ben anne mazeretim olduğu için gidemedim. Ağbim de malum hava soğuduğu için işe gidemiyor kışı evde geçiriyoruz hep beraber. Annemi ağbime teslim edip bir yarım saatliğine mecburen çarşıya indim. Vergi dairesine vergiyi yatırdım, ödemelerimi yapıp geri geldim.


GİZLİ KOD

Londra’da biyokimyasal bir terör operasyonunun ortasında istihbarat teşkilatı ve derin devlet birbirine düşer. İki tarafa da sızıntı yapmış olan teröristler Londra’yı kana bulamaya yeminlidir ve cesur bir ajan bu felaketi önleyecek tek kişidir!

Noomi Rapace daha önce YEDİNCİ HAYAT Filminde izlemiştim. Buradaki oyunculuğunu beğendim.



Genç bir katip olan Abdul Karim, Kraliçe’nin tahtaki 50. yılı şerefine düzenlenen kutlamalara katılmak için Hindistan’dan gelmiştir. Kraliçe ise o sırada tahttaki uzun dönemini sorgulamaktadır. İkili yakınlaşır ve kısa sürede sıradışı bir arkadaşlık kurarlar. Ancak bu bağlı arkadaşlık Kraliçe’nin ev halkı ve yakın çevresinin dikkatini çekmiştir ve bu arkadaşlık hoş karşılanmamaktadır. Dostluk derinleştikçe, Kraliçe değişen bir dünyayı yeni gözlerle görmeye başlayacaktır…

Son zamanlarda izlediğim en anlamlı filmlerden biri idi. Ebedi olan beden değil ruhtur, oda sevgiden geçer....

Yukarıdaki 2 filmi izledim. 

Yanımıza yeni apartman yapıldı, yavaş yavaş taşınmaya başladı daire alanlar. Bugün ilk sorunumuzu yaşadık bakalım devam edecek mi? Çöplerini bizim evin önündeki duvarımıza atıyorlar, ufak poşetler ile attıkları için de kedi köpek dağıtıyor, her taraf çocuk bezi olmuş b.. olmuş, Hiç sevmem böyle çöp atılmasını gününde çöp torbası ile çıkarırım. Eğer bir daha bunu yaparlarsa o b.. poşetlerini apartmanın ön cephesine yayacağım hemen.. 


Afrin harekatında ölen şehitlerimize rağmet diliyorum. Allah ailelerine sabır versin. Savaş kapitalizminide yaratan şeytanları Allaha havale ediyorum. Sen roketi atıyorsun ( Alaman malı) , karşı tarafın tanka isabet ettiriyorsun ( tank Alaman malı).  Olay budur, olan hep bizim yitip giden canlara olur.



10 yorum:

  1. terbiyesiz insanlar bunlar ya. bazıları çöpü direkt camdan fırlatıyor aşağıya. nasıl içleri rahat ediyor, sonra nasıl insanız diye geziniyorlar bilemiyorum. bir de bunların evine gitsen miss gibidir eminim. ama sokakları çöplük olarak görür terbiyesizler. aile terbiyesi almayınca böyle oluyor demek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırlatanları benim kuaför anlatıyordu da inanmıyordum.

      Sil
  2. Öncelikle anneciğinin iyi olduğuna çok seviyorum sevindim tekrar çok geçmiş olsun ❤canım benim ..filimler de güzel görünüyor aklımda kalsın.. ah o komşuluklar nerede kaldı diyesi geliyor insanın gerçekten yaptıkları çok ayıpmış bir ara bende böyle sorun yaşadım tüm bende ki çöpte değil ekmek bizim arka bahçeye sağolsun sürekli ekmek atıp duruyorlardı bende hepsini topladım kapılarının önüne koydum daha sesleri çıkmadı 😁sende hepsini topla kapılarının önüne bırak o zaman bir daha atarlar mi bak gör o zaman 😁..beni çağır yada ben yaparım 😁😊..oy o arfin😢😢Rabbim tüm askerlerimizi korusun inşallah şehitlerimizin de mekanları cennet olsun inşallah 😢😢dilerim bir an önce biter..sevgiler canım benim ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anneme geçmiş olsun dileğin için sağol güzelim.

      Sil
  3. Sinir olurum çöpleri sokağa bırakanlara. Bebek bezini evde tutmuyor ama dışardakilere ne olursa olsun. Hayır bebek bezleri mis gibi kapanıyor evde koku falan da yapmıyor neyse dertleri. Dışarıda kesin parçalanıyor o bezler iğrenç görüntü. Bak sibirlendim buradan da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende sinir olurum. Ben çöp poşeti kullanıyorum umarım herkes kullanır. Ağzı bağlı hiç dağılmıyor inan ki.

      Sil
  4. Malesef kimi pis oluyor. Bizde yaşamıştık, uyardık neyse uzatmadılar..

    YanıtlaSil
  5. Kimi komşular çok duyarsız oluyor, sadece kendilerini düşünüyor maalesef. Allah duyarlı insanlarla karşılaştırsın. Annenize tekrar geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil