YARIM KALAN HAYALLER

24 Ocak 2018


Bugün buz gibi bir hava var -4 derece dışarısı. Güneş var ama eşşek donduran güneşi. Dün çok güzeldi hatta dışarı çıkıp yürüyüş yaptım, kuaföre gidip dip boyamı yaptırdım, arkadaşa kahveye bile gittim. Bugün ise dışarı nasıl çıkarım diye düşündüm. Anneme ilaç yazdırmak için giyindim, tam evden çıkacağım ağbim işten geri geldi. Kırklareli daha soğukmuş sergiyi açmadan geri dönmüş. Bu arada arabanın sağ tarafını çöp konteyrına  değdirmiş hafiften, annem duymasın. Sağolsun hemen beni ana sağlığa götürdü, ilaçları yazdırdım, eczaneden aldım eve getirdi. İçerisi de bu gün fazla ısınmıyor kömür yerine odun yakacağız anlaşıldı. Ben elimde işim cam kenarında koltuğumda oturuyorum. Ayrıca netten film izliyorum.


Ferdinand, dış görünümü bir canavarı andıran ama çok iyi kalbi olan bir boğadır. Dış görünümünden dolayı yakalanan Ferdinand, İspanya'ya boğa güreşleri için götürülür. Arenada dövüşmek istemeyen kahramanımız, bir yolunu bulup evine dönmenin hesaplarını yapmaktadır...

Arkadaş ile plan yapmıştık cumartesi günü Maşukiye-Sapanca gezisine katılacaktık ama vazgeçtiler. Bir türlü karar veremiyorlar acaba kısmında çok düşünüyorlar, karasız olmakta zor.
Her şey de vardır bir hayır.

Bugün annem biraz rahatsız, midesini üşüttü herhalde midesi bulanıyor. Yorgan döşek yatıyor. Umarım fazla yatmaz kendini hemen toparlar.
i

10 yorum:

  1. çok geçmiş olsun Anneciğine Rabbım şifalar versin inşallah ..Bizde soba var dediğin gibi kömür zor ısıtıyor annem iki de bir kavga ediyor sobayla :)) garibim bıktı :) çocuk gibi diyor bana bakın soba :)) indir kaldır yapa yapa diyor pazılarım oldu diyor :)) kolları kas yaptı iyice :) dilerim oyarım kalan hayallerin gibi tüm hayallerin gerçek olur canım benim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun dileklerin çok sağol bugün daha iyi.Benim pazılar kömür kırarken oluşuyor. Annene selamlar,
      Sevgiler,

      Sil
  2. Geçmiş olsun. Havalar birden soğudu, gafil avladı hepimizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen öyle oldu. Aman tedbiri elden bırakmayalım.

      Sil
  3. Anneciğine geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  4. annene geçmiş olsun, ferdinand izlicem, bi de iyi yolculuklaar, istanbula gelcem demiştin yaa yanii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Deep, İstanbul yolculuğu daha henüz ufukta bir türlü hareket edemedik:))

      Sil
  5. Annenize Rabbim şifa versin İnşallah, bu havalar insanı hasta ediyor,bir de eve bir hastalık - grip vs.- girdi mi , herkes sırayla oluyor bizim evde.Velhasıl kelam sıkı giyinmek lazım :)

    YanıtlaSil