30. HAFTA

29 Temmuz 2018

Gidip görmek istediğiniz 10 yer


1. GALATA KULESİ


2. BİRGİ


3. MERYEM ANA EVİ


4. KARADENİZ YAYLALARI


5. İSVİÇRE ALPLERİ


6. NORVEÇ 


7. MOSTAR KÖPRÜSÜ


8. HİNDİSTAN


9. PERU MAYA TAPINAKLARI


10. KUZEY IŞIKLARI




12 yorum:

  1. Her biri birbirinden güzel. Aralarında gördüklerim olduğu gibi hiç gitmediklerim de var. Umarım önümüzdeki günlerde fırsatım olur gitmeye.

    YanıtlaSil
  2. Ölmeden önce gidilesi yerler. Keşke hepsini görebilsek :)

    www.birsenle.com

    YanıtlaSil
  3. Dilerim hepsini görmek nasip olur inşallah canım benim İstanbula gelirsen götürümüm seni galata kulesine 😊 sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Kuzey ışıklarını görmeyi ben de çok görmek istiyorum. Bir de mısır piramitlerini yakından görmek isterdim.

    YanıtlaSil
  5. İstediğimiz her yeri görürüz umarım:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Canım ya. Bende çok istiyorum bu yazdığın yerleri görmeyi. Özellikle yurt dışına çıkmak istiyorum. Görülmesi gereken çok yer var. İnşallah ömür yeter :)

    YanıtlaSil
  7. galata kulesi, istanbulda en sevdiğim yer, o mahalle, ve istanbulun her yerinden önce kuleyi bulurum görürüm, yolumu bulmak için. birgi, evleri güzel ivit, meryem ana ivit, efes yani, müthiş bir yer, karadeniz yaylaları görmedim, şimdi ora olmak ne güzel olurdu ivit yani :) isviçre alpleri, orası, yani avusturya, isviçre, kuzey italya civarı doğasıyla dünyanın en güzel yeri derler yaşamak için, kuzey ışıkları, yani izlanda aklımda, ben de kuzeyciyim kuzey hayranıyım, norveç de evet, mostar ilgimi çekmese de balkanlar çekiyor ivit, çok da ucuz ya oralar, türk parası daha değerli, peru ve hindistan mistik evet olabilir, hindistana niyetlendim ama vazgeçtim, çok fazla pis olduğu için, tapınaklara girerken yerlerde hayvan pisliğinden yürümek çok zormuş ve bir dolu en azından 15 aşı olmak gerekiyor. gitmem yani oraya :) peru da çok uzak yani. ama yolculuk yapmak çok kolay artık. balkanlara gitmek öyle ucuz kii. gideceğin zaman söyle sana fikir veririm. önce bir pasaport al daaaa :)

    YanıtlaSil