İZLEDİKLERİM

06 Temmuz 2018



Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıldığını öğrenmektir ve bunun için mahkemeye başvurur. Saldırı ile ilgili ortaya çıkan deliller Neo-Nazi bağlantılarına işaret eder. Fakat mahkeme delilleri yetersiz bulup zanlılara ceza vermez. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini sağlamak adına yollara düşer.


KARDEŞLİK

Hint yönetmen Soham Mehta’nın ilk uzun metrajlı filmi olma özelliği taşıyan yapımda, ‘Twilight’ serisiyle yıldızı parlayan Taylor Lautner’ı izliyoruz. Uyuşturucu bağımlısı annesi hapishaneden tahliye edilen Rey, annesinin aileyi tekrar bir araya getirmesine izin vermeden, kardeşi Oliver’ı da kaçırıp, hayallerinin peşinden gitmeye karar verir.


BAMBAŞKA AŞK

Doğa, hayat dolu, üniversiteli genç bir kızdır ve başına gelen trajik kaza sonucu omurilik felci geçirerek belden aşağısının hissini kaybeder. Bu travma sonrası yaşamı tamamen degisen ve hayata olan heyecanini kaybeden Doga, Yigit ile tanisir ve onun sayesinde hayata tekrar tutunmayi dener. Yigit, nisanlisi tarafindan aldatilmis medyatik bir oyuncudur ve o da yasadigi bu ruhsal yikimi biran önce atlatmak istemektedir.



Yaramaz tavşan Peter ve arkadaşı, boş bir kır evini sahiplenmişlerdir. Eve yerleşen kahramanlar günlerini gün etmekte ve sakin bir hayat sürmektedir. Ancak bu durum, suratsız Bay McGregor'un ortaya çıkmasıyla değişir. İmha işi için gelmiş olan Bay McGregor ile sevimli kahramanlarımız arasında büyük bir çatışma başlar. Bu süreçte işin içine hayvan sever Bea de dahil olur.

2 yorum:

  1. hıms hiçbirini izlemedim. önceliklee, hala fatih akının filmini izliycem dahaaa :) pek severim bu yönetmeniii :)

    YanıtlaSil
  2. Fatih Akın'ın filmi çok etkiledi beni.. Çok severim kendisini :)

    YanıtlaSil