MUTLULUK MASAL MUTSUZLUK İSE ÖYKÜDÜR

27 Ağustos 2018


Bayram sonundan herkese merhaba....
Bayramdan sonraki ilk gece düğün vardı komşumuzun. İzmir'den kız aldık oğlumuz ile birlikte Kanada da yaşayacaklar. Düğün güzel ve bol hasılatlı oldu. Kız tarafı nişan ve kına gecesini 1 ay önce İzmir'de yapmıştı. Burada sadece düğün oldu. Oğlanın tüm akraba ve tanıdığı burada olduğundan takı çok takıldı. Oğlanın boynundan kurdele 4 defa alındı. Altının ve paranın haddi hesabı yoktu. 


Fesleğen kokulu dergilerimi okuyayım dedim, kendime 1 demlik çay yaptım derken 1 bardak içmeden akrabalar bastırdı. Gece saat 22:30 a kadar gırgır şamatalı bir bayram toplantısı oldu bizim için. Yeri geldi büyükler için ağladık. Özellikle annemin 96 yaşındaki halası ile konuşmasında ben dayanamadım ağladım. Hala önceden burada oturuyordu görüşüyorduk fakat elden ayaktan düşünce İstanbulda oğlunun yanına gitti. Uzakta olunca hepinizi özledim deyince telefonda ben çözüldüm gözler şıpır şıpır aktı.


Cumartesi günü gündüz Bursa'dan gelen liseden sınıf arkadaşım Server ile bir diğer arkadaşımız zeynep'in kuaför dükkanına gittik. Birer kahve içtik, daha sonra yeni açtığı çiçekçi dükkanına geçtik orada resim çekildik.


Dün akşamda komşumuzun oğlu emirin doğum günü vardı bahçede süsleme yapıp onun doğum gününü kutladık. Gerçi emir 1 yaşında erkenden uyudu ama olsun büyükler hoşça sohbet ile geçirdi geceyi.Annemin kafası ses kaldırmadığı için o gelmedi kutlamaya.

Daha güzel günlere hepimizi ulaştırsın Allah..



13 yorum:

  1. Gelmek için kapıda duran tüm günlerin, yanlarında güzellikleriyle gelmesini diliyorum :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  2. Blogunuz harika :) Takip etkinliğinden geliyorum bana da beklerim.

    YanıtlaSil
  3. ayy sonunda yorumumu gönderebiliyorum sanırım... hangi posta yorum bırakmaya kalktıysam gönder tuşuna basamadan pc im kapandı hep...şimdi de denemek isterken böyle apansız ne yazacağımı bilemedim... :) sevgilerimi bırakıyorum buraya...musmutlu günler dileğimle.. :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim, 1 Eylül'de blogumdasınız.... :)

    YanıtlaSil
  5. oh bu ekonomide nasıl bu zenginlik o zengin düğünüymüş deseneee :) gezen tavuuuk çok komiiik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne ekersen onu biçersin derler ya aynen bu işte deep

      Sil
  6. Teşekkürler https://hdfilmmadeni.com/ ziyaret edin.

    YanıtlaSil