İZLEDİKLERİM

24 Aralık 2018


AYRILIK ACISI

Peru’nun başkenti Lima’da yaşayan kalbi kırık bir reklam yazarı, bekâr bir kadın olarak yaşamaya dair bir blog yazmaya başlar ve web sitesinin başarısı onu çok şaşırtır.


Karanlık geçmişi ve kabarık sabıkası nedeni ile iş bulamayan genç adam, manevi değeri oldukça yüksek olan kadın ile yaşamaktadır. Hayatını ufak tefek dolandırıcılık işleri yaparak kazanan adam, kendini mahkumlara akıl verirken buluyor.



Mirasçılar, hayatın zorlukları ile mücadele etmeye çalışan iki kadının hikayesini konu ediyor. Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise evden dışarı çıkmayı pek hevesli olmayan, tüm zamanını resim yaparak geçiren biridir. Maddi zorluk yaşayan çift, her birinin birçok anısı olan eşyalarını satmaya başlar. Fakat işler daha da kötüye gidip borçlar ödenemediğinde Chiquita hapishaneye girmek zorunda kalır. Chela, artık yapayalnızdır ve hayatını kendi geçindirmek zorundadır. Para kazanmak için şoförlük yapmaya başlar. Bu sırada tanıştığı Angy, onun kendisini yeniden tanımasına neden olur.


14 yorum:

  1. Yaşamın içinden konulu filmi çok güzel tanıtmışsınız kalemine saglik

    YanıtlaSil
  2. mirascilar cok hos bi filme benziyor tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Ayrılık acısı keyifli gibi. İzmeli bunu...

    YanıtlaSil
  4. Mırasçılar benim de listemde.
    Tavsiye eder misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazla hareketi olmayan sade bir film. Tavsiye ederim tabii

      Sil
  5. ilki komik galiba değil mi....havalar da tam oturup dizi film izlmelik...izmir bugün kapkaranlık ve şakır şakır evde olsam bol bol seyrederdim..okurdum...inşallah birgün ben de yapacağım hele bi şu kızı büyütelim emekli olalım...offf offf...daha kırkfırın ekmek yicem sanırım...sevgilerimle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ilk film komedi. İzmir güzeldir ama, karanlıkta olsa.İnşallah emekli olacağın günlerde gelecek yıllar çabuk geçiyor unutma.
      Sevgilerimle.

      Sil
  6. Mirasçılar listeye alındı :)

    YanıtlaSil
  7. ay üçünü de izliycem tımams :)

    YanıtlaSil